Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе дојдевм бар да му попием то раќијата шо вели била побоња од виски, ама на побоља полојна (женцки пол) и е роѓенден, па.....мало да го тоарам, мало да ја терам да ме масира, па мало да ја пуштам да пија кафе со другачјите без да знај дека има тројца азгани да ја пазат некој да не ја нападни од околу наоколу ;) Да се осеча модерна жена шо не се плаши од нишо.

Инаку ми се идеше, ако не за друго,м бар да видам шо педер си ебаго.
Да те оздравам, јали со Апче, јали со молитва, оти ене кај е Соборнион.

Шега на страна, роденден и е. Инаку ќе дојдев бар на кратко.

Ќе дојдевм бар да му попием то раќијата шо вели била побоња од виски, ама на побоља полојна (женцки пол) и е роѓенден, па.....мало да го тоарам, мало да ја терам да ме масира, па мало да ја пуштам да пија кафе со другачјите без да знај дека има тројца азгани да ја пазат некој да не ја нападни од околу наоколу ;) Да се осеча модерна жена шо не се плаши од нишо.

Инаку ми се идеше, ако не за друго,м бар да видам шо педер си ебаго.
Да те оздравам, јали со Апче, јали со молитва, оти ене кај е Соборнион.

Шега на страна, роденден и е. Инаку ќе дојдев бар на кратко.

Ај здравје после Божиќ. Сите шо не идеме денес:P ќе се збереме.

Биѓаа и то.

Иам и таман место за пушачи, непушачи да кенкаат, пијање, јадање, не треба машина за караоке, може да се урла и така, слободна вожња. Со асли мезалаци и пијалаци, а цени да се смејш, ефтиноќа.

дечки леп провод... одамна не сум бил на собранка иам забораено како изгледа тоа чудо :) последна собиранка ми беше Миднајт некој си роденден од Кајгана не памтам кој беше :)

Пјаца Либерта, за тие шо не знаат, е карши Јосип Брзо Тито средната чколија. Прекуулица. Ко че застаните кај скулптуробистата на Тито пред чколијата, со грб кон неа свртени. таму е Пјаца, а до неа инцестоперверзните гулаби скулптурето.

Е таму ви вика оња гејон да се чекате.

Кај 9ипол ке дојдеме со -Rubik-. 54 пријавени 4-5 души знам значи околу 50тина шаблон муабети можам да направам;).

Ако закаснам некој да биде фин да ме извести кај продолжувате после?
Остави број на темава, ќе ти пратиме СМС.

Кој не знае кај е кафичот, по којзнае кој пат - има мапа во првиот пост :)

Не знам за другите 100 души , но јас сум задоволен како го чуваме форумот сега за сега . Бранењето оди лесно . Нема бугарски , источно-европски и домашни тролови ;)

071 245 465
Педери стоп!
ти ова сериозно??
го остави бројот на НАЈмасовниот ФОРУМ во земјава? на форум во кој има членови од кушкундалево до кривогаштани? од ДолноДупени до СвириПичино? :unsure: еве ти една титка......
вечерва нема спиење, ќе ти титкам со непознат :rolleyes:
а тамам и Нова ќе ти честитам преку порака

ти ова сериозно??
го остави бројот на НАЈмасовниот ФОРУМ во земјава? на форум во кој има членови од кушкундалево до кривогаштани? од ДолноДупени до СвириПичино? :unsure: еве ти една титка......
вечерва нема спиење, ќе ти титкам со непознат :rolleyes:
а тамам и Нова ќе ти честитам преку порака

Лажит, ова го остаде бројот за да му звонет кајганџики, дудлач беше дудлач и остана. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom