Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Чудно ми падна што јавно кажа дека даваш твоја слика во ПП... Јас повеќе сакам на "случајност" да дајш слика ако би комуницирале повеќе,отколку вака на договорено... се плашам да ти сум грТ. :place:
Што има тука чудно кога веќе изразија желба да ме видат, а каква е таа случајност?
Инаку, досега никому не сум му покажала слика, сеуште нема никој побарано, освен во темава, чекам да ми пишат.:pos::tapp:

2

~2A

Гостин
Што има тука чудно кога веќе изразија желба да ме видат, а каква е таа случајност?
Инаку, досега никому не сум му покажала слика, сеуште нема никој побарано, освен во темава, чекам да ми пишат.:pos::tapp:

Ме мрзи да дробам и џвакам.
Јас еве ти побарав..... дај ми.o_O

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
A jaс па мислам дека добивам ангелски совети за на берза...ништо ова пројдоа тие времиња кога на сон на луѓе им се јавува ангели чувари...отиде светот во џенем...неможе ни едно асално провидение да добиеш деновиве.
Те м`мет , те м`мет, така да си знајш.
Оти ги користиш за профит, ете затоа. :)

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Те м`мет , те м`мет, така да си знајш.
Оти ги користиш за профит, ете затоа. :)
И профитот е од Бог даден мислиш Бог за џабе го правел светот. Ништо ај сега се префлам на гравчиња и пилешки изнутрици за инвестициски совети.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Ако не земеш тетовски грав, џабе ќе ти е се`.
Ете ти ангелски совет. :)

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Ако не земеш тетовски грав, џабе ќе ти е се`.
Ете ти ангелски совет. :)
Може може тетовчани се познати како големи икономисти. Сигурно од гравот им е.:)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Што мислите вие за и во врска со оваа тема?
Дали треба секогаш да пријдува машкото, или има ситуации каде што исто така женските пријдуваат први? Кои се причините поради кои што девојките секогаш чекаат првиот чекор да го направи машкото?
Очекувам ваши мислења и ставови.

Мислам дека нема ваква тема, па решив да отворам.
Ако не иде на арно темава, ги молам модераторите да ја затворат темава.

A

AnFem

Гостин
Мое мислење е дека срамота е да се прашуваат овакви прашања, а и не гледам светла иднина за темава...

Kajgana Shop

На врв Bottom