Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Јанлаш си, не само што се мерат, туку и се гледаат. :)

Јанлаш си, не само што се мерат, туку и се гледаат. :)
Незнаев дека профилов е на Баба Ванѓа :pos:. А гледам дека и портпарол си му на членовите на форумов :свиркам:. Ај остани ми поздравена (поздравен) бидејќи и кај тебе гледам нема слики па да познам шо сурат имаш.

Повели, отприлике вака изгледам.
Права Ева. :)

Ugly-Old-Woman-1.jpg

Повели, отприлике вака изгледам.
Права Ева. :)

Ugly-Old-Woman-1.jpg
За 2-3 мин планирав да почнам да гледам филм, баш добар хорор али гледам главните личности ги имало на слики настрана :).

Не заборавај дека како Баба Ванѓа и на сон можам да ти се појавам.
Онака, колку да те изгрголешкам тројчка. :)

Ај, со арно да си го гледаш филмот. :)

Не заборавај дека како Баба Ванѓа и на сон можам да ти се појавам.
Онака, колку да те изгрголешкам тројчка. :)

Ај, со арно да си го гледаш филмот. :)
Фала, ај ако немаш шо да прајш бујрум, таман ќе ме видиш на сурат. А можи и ќе ме бендисаш.;)

Таму сум веќе, само ти уште не знаеш.
Вклучи го телевизорот. :)

Lux5

Колку годинки имаш? :icon_mrgr:
Не мислиш дека ептен ќе му е забегаме оф-топик на темава, муабетот ни тргна во сосема друг правец.
Да ми прочиташе во мислењата отпрлика ќе дознаеше колку ги имам, со оглед на тоа што бев матурантка оваа година сеа со сигурност знаеш, нема потреба и бројка да кажувам, се издадов веќе.:tapp:

Не мислиш дека ептен ќе му е забегаме оф-топик на темава, муабетот ни тргна во сосема друг правец.
Да ми прочиташе во мислењата отпрлика ќе дознаеше колку ги имам, со оглед на тоа што бев матурантка оваа година сеа со сигурност знаеш, нема потреба и бројка да кажувам, се издадов веќе.:tapp:

Чудно ми падна што јавно кажа дека даваш твоја слика во ПП... Јас повеќе сакам на "случајност" да дајш слика ако би комуницирале повеќе,отколку вака на договорено... се плашам да ти сум грТ. :place:

Нкц, јас само ти ги мрсам конците на берзата. :D
A jaс па мислам дека добивам ангелски совети за на берза...ништо ова пројдоа тие времиња кога на сон на луѓе им се јавува ангели чувари...отиде светот во џенем...неможе ни едно асално провидение да добиеш деновиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom