Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Музичево брзо кое е..????
:ROFLMAO:

Знаеш дека и ја сум ја барал порано песнава од клипов, иначе кељав беше кога играше за Јуве мислам или за некој друг италијански тим, само знам дека италијански тим беше (а играл и во јуве , интер и милан) ... Тогаш ја знаев песнава сега не ми текнува која е ..

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Знаеш дека и ја сум ја барал порано песнава од клипов, иначе кељав беше кога играше за Јуве мислам или за некој друг италијански тим, само знам дека италијански тим беше (а играл и во јуве , интер и милан) ... Тогаш ја знаев песнава сега не ми текнува која е ..
мислам дека беше последната во јувентус или првата во интер така нешто беше....

Манингер:pos:

Додека беше у Јуве, повампирен беше на голот. Секој коа ќе дојде ваму брани ко луд.
Ама голот на Шол(вака мислам се читаше Г-дин Ме(х)мет), среќа и знаење(y).
Ретко кој дал гол коа паднал, посебно од слободен.

“I’ll be honest, I don’t like Juventus because I fear them,” Mourinho told Tuttosport newspaper.

“I say they can win the Champions League. They represent an extremely compact collective, like an almost unsinkable vessel.

“It actually helps them that they lack a ‘top player.’ The fact you don’t see a Juve man at the top of the scorers’ charts just means a goal can come from anywhere. It doesn’t matter if they don’t have a Karim Benzema or Gonzalo Higuain when they are so well-structured.

“This Juve really reminds me of my Porto side in 2004. If someone had forgotten, let me remind them that Porto won the Champions League that year.”

Легенда е! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom