емилија пендева, има на фб 2-3 профила, ќе ја најдеш лесно. царица е девојката. цена? тоа со неа најдобро, пошшто секој различно си се цени нели? иако и симо е одличен но јас би преферирал ема. од искуство зборам![]()
Дечки да ве прашам колку би ме чинела ваква тетоважа од прилика и каде би ми препорачале да идам да ја истетовирам во околината на СК?(help me out there)
Пошто немам фејзбук, кажи ми локација, кај и е тату студиото кај и се наоѓа?емилија пендева, има на фб 2-3 профила, ќе ја најдеш лесно. царица е девојката. цена? тоа со неа најдобро, пошшто секој различно си се цени нели? иако и симо е одличен но јас би преферирал ема. од искуство зборам
во Н. Лисиче, но на ФБ ќе најдеш и мапа и тел и се. вака не е ок јас да се мешам. едноставно сум задоволен муштерија.Пошто немам фејзбук, кажи ми локација, кај и е тату студиото кај и се наоѓа?
не работата “како ни се допаѓа“, работата е “како ТИ се допаѓа“. ако тебе ти е арна, мене уште поарна. имам десетина тетоважи и за ниедна не сум прашал како им се допаѓа. кој ги е*е ако не им се допаѓа. то исто ко да прашаш “дали ми се убави гаќите“. терај работа и уживај си во тетоважите што ќе ги ставаш.![]()
Сакам слична на оваа да ставам ,во овој стил само не на ова место.
Како ви се допаѓа?
Другар најважно е тебе да ти се допаѓаПа нормално не е пресудно што ќе напише некој тука,чисто прашав ваше мислење![]()
Пендева е многу добра, многу имам слушано за неа, типката е уметник стварно.. Убав совет ти дадоа.. или ако не кај неа, можеш да си закажеш во Скин Арт кај Игор, имаат студио во ТЦ Буњаковец горе. Јас се тетовирав таму и само убави зборови можам да кажам искрено. Стерилни игли, местење на машинчето, тоа се прави пред тебе, така да те олабавува во старт.![]()
Дечки да ве прашам колку би ме чинела ваква тетоважа од прилика и каде би ми препорачале да идам да ја истетовирам во околината на СК?(help me out there)