Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Џанго Анчеинд ќе го даваат од 17ти Јануари во кино.
Сега за сега добива позитивни реакции филмот а некои го нарекуваат дури и вториот најдобар филм на Тарантино за Палп Фикшн па ќе треба да се види филмчево дефинитивно :).
Е сега треба да пазам да не си го оверхајпнувам филмот пошто од Кил Бил очекував многу па на крај добив рандом филмче што и не до толку лошо ама не е ни нешто ептен добро.
Палпот е најдобар филм некогаш направен! Нема подобар филм од тоа ремек-дело! Втор најблизок филм до него е True Romance, по сценарио на Тарантино.

Па нели е комедија.Мислам фала на препораката ама сакав нешто така посериозен филм.:)
Абе комедија е ама има моменти што им се и смешни ама и awwwww на женските. Башка ти ќе си подисплакнеш очи со Мила Кунис :D

Пробај тогаш со Perfect Sense.

Некој романтичен за гледање со женска.Да не е лигавење од типот P.S I love you туку малце по онака содржински.Би ви бил благодарен :)
Вториот.

Или пушти и го Mr.Nobody, ако го сконта побарај ја за жена :)

Теши се дека она уствари е убава али у лош момент е фатена,знаеш она кога некој филм ќе го паузираш во одреден момент и сите имаат некоја грда фаца.Е така и ова и таков момент ја фатиле иначе убава си е :D
Вториот.

Или пушти и го Mr.Nobody, ако го сконта побарај ја за жена :)
Дефинитивно One Day е филмот што му треба.Тој или Love and other drugs :D
За второво :pos:

Се само - потосетив да го гледам пак, fuck yea, иде одма на данлоуд!

Баш тоа гледав сега, ама толку се возбудив да го гледам, што се задоволив со верзијата со најмногу сидери од скромни 1.7GB :)

Заеби 10GB, не ми се чека :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom