Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахаха, оф леле мори мајко, што си направив. :tapp: ја и пеење, то ти доаѓа ко магаре и музика. ќе биде смешки. него, ја мислам соло да настапам, се мислам меѓу speed(billy idol) i knocking on heavens door(GNR)

па ако не те бива, малку фалш ќе удриш, ко Тошо во дуо трио на К-15:)
лесно е кога имаш уште двајца у група...сам потешко. многу, многу потешко:D

Можам да замислам, како у автобус на ЈСП вторник, петок или сабота:D
Јас и дишам длабоко во врат додека полека капат лиги и ти течат низ грбот - професионалец бе.

Јас не идам, и растажи се момата. Дуето Осман Хаџич и Гога Секулич со песната Твоје Очи нема да се збидне. :(
А јас не идам, оти ќе одам на пат. :(
Luki golema zelba imam tebe da te zapoznaam,seriozno,retko vakov covek kako tebe da se sretne,bilo kade,koj e poln so optimizam,no ne lazen.

Gledaj Luki dojdi nekoj den ili do tolku ako ti e problem,vo Podares najdi nekoe lokalce i slednata tamu ke ja pravime.

:)

Јас и дишам длабоко во врат додека полека капат лиги и ти течат низ грбот - професионалец бе.
Љубе Лигавиот, ти ли си бе?!

Онтопик: Караоке е јапонска измишљотина која преведена на македонски иде вака: Начукај се ко човек, земи микрофон и дери се колку те држи глас.

Караоке може таму веќе околу 11 саат и нешто, 90% од народ да биде пијан за да се тепа за микрофон а не да бега што подалеку од кафич :)

Караоке може таму веќе околу 11 саат и нешто, 90% од народ да биде пијан за да се тепа за микрофон а не да бега што подалеку од кафич :)
во тие услови може и букаке
--- надополнето: 27 декември 2012 во 23:22 ---
Не паѓам на тријачки уцени, ама ете...може ќе се најде некоја милозлива на форумов:D
ништо, и ти ме разочара... те мислев младо убаво секси чупе со современи сфаќања, со затворено срце и отворени нозе... али сум се излажал...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
ништо, и ти ме разочара... те мислев младо убаво секси чупе со современи сфаќања, со затворено срце и отворени нозе... али сум се излажал...
Brat vo Skopje polno e takvi,samo treba na pravo mesto da gi baras.
TI si postar covek taka da problem nema da ti bide,iskusen si.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom