Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахаха, оф леле мори мајко, што си направив. :tapp: ја и пеење, то ти доаѓа ко магаре и музика. ќе биде смешки. него, ја мислам соло да настапам, се мислам меѓу speed(billy idol) i knocking on heavens door(GNR)

па ако не те бива, малку фалш ќе удриш, ко Тошо во дуо трио на К-15:)
лесно е кога имаш уште двајца у група...сам потешко. многу, многу потешко:D

Можам да замислам, како у автобус на ЈСП вторник, петок или сабота:D
Јас и дишам длабоко во врат додека полека капат лиги и ти течат низ грбот - професионалец бе.

Јас не идам, и растажи се момата. Дуето Осман Хаџич и Гога Секулич со песната Твоје Очи нема да се збидне. :(
А јас не идам, оти ќе одам на пат. :(
Luki golema zelba imam tebe da te zapoznaam,seriozno,retko vakov covek kako tebe da se sretne,bilo kade,koj e poln so optimizam,no ne lazen.

Gledaj Luki dojdi nekoj den ili do tolku ako ti e problem,vo Podares najdi nekoe lokalce i slednata tamu ke ja pravime.

:)

Јас и дишам длабоко во врат додека полека капат лиги и ти течат низ грбот - професионалец бе.
Љубе Лигавиот, ти ли си бе?!

Онтопик: Караоке е јапонска измишљотина која преведена на македонски иде вака: Начукај се ко човек, земи микрофон и дери се колку те држи глас.

Караоке може таму веќе околу 11 саат и нешто, 90% од народ да биде пијан за да се тепа за микрофон а не да бега што подалеку од кафич :)

Караоке може таму веќе околу 11 саат и нешто, 90% од народ да биде пијан за да се тепа за микрофон а не да бега што подалеку од кафич :)
во тие услови може и букаке
--- надополнето: 27 декември 2012 во 23:22 ---
Не паѓам на тријачки уцени, ама ете...може ќе се најде некоја милозлива на форумов:D
ништо, и ти ме разочара... те мислев младо убаво секси чупе со современи сфаќања, со затворено срце и отворени нозе... али сум се излажал...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
ништо, и ти ме разочара... те мислев младо убаво секси чупе со современи сфаќања, со затворено срце и отворени нозе... али сум се излажал...
Brat vo Skopje polno e takvi,samo treba na pravo mesto da gi baras.
TI si postar covek taka da problem nema da ti bide,iskusen si.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom