Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Забележа некој кога Чендлер го исклучија и ја пуштија Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more.![]()
Колку се одвратни оние Мајами да сибат веко...не дај боже да играат финале со лејкерс ќе нема за кој да се навива ..толку бев сигурен дека судиите ќе му поможат и кога оклахома имаа предност некаде кај втора четвртина веднаш уплатив во живо на betfair за победа на Мајами па тие ја дале тогаш 1.80 коефициент..бомбона..три напади на крајот со ред судиите му ги сечат на оклахома и ален самиот си паѓаше за да му свирнат контра прекршок...дежа ву на трите натпревари од финалето во Јуни беше вчерашната утакмица..Оклахома игра солидно три четвртини се држи донекаде на криљата на Дурант и Вестбрук..потоа судиите настапуваат на сцена со нивните контраверзни одлуки во корист на домашната екипа
И јас не навивам за Мајами али не знам зошто ти се омразен тим. Али нема везе тоа индивидуално е, не навлегувам даље. А зошто судиите му помогнале на Мајами? Единствено што не свирнаа фаул при последниот шут на Вестбрук, а прашање е и дали го имаше, на ОКС судиите не им се криви што Вестбрук изгуби 4 топки по ред, и што Леброн е ѕвериште. Искрено Леброн е моментално ги прикажува најдобрите игри во неговата кариера, сега е веќе потоплно созреан играч и прав лидер на тимот. Се игра, од одбрана до напад, стига во одбрана, лепи банани, фаќа офанзивни скокови, дава 20+ поени на секоја утакмица, стандард е на границата на трипл дабл или пак постигнува трипл дабл, дефинитивно најдобар играч во лигата моментално.Колку се одвратни оние Мајами да сибат веко...не дај боже да играат финале со лејкерс ќе нема за кој да се навива ..толку бев сигурен дека судиите ќе му поможат и кога оклахома имаа предност некаде кај втора четвртина веднаш уплатив во живо на betfair за победа на Мајами па тие ја дале тогаш 1.80 коефициент..бомбона..три напади на крајот со ред судиите му ги сечат на оклахома и ален самиот си паѓаше за да му свирнат контра прекршок...дежа ву на трите натпревари од финалето во Јуни беше вчерашната утакмица..Оклахома игра солидно три четвртини се држи донекаде на криљата на Дурант и Вестбрук..потоа судиите настапуваат на сцена со нивните контраверзни одлуки во корист на домашната екипа
И јас не навивам за Мајами али не знам зошто ти се омразен тим. Али нема везе тоа индивидуално е, не навлегувам даље. А зошто судиите му помогнале на Мајами? Единствено што не свирнаа фаул при последниот шут на Вестбрук, а прашање е и дали го имаше, на ОКС судиите не им се криви што Вестбрук изгуби 4 топки по ред, и што Леброн е ѕвериште. Искрено Леброн е моментално ги прикажува најдобрите игри во неговата кариера, сега е веќе потоплно созреан играч и прав лидер на тимот. Се игра, од одбрана до напад, стига во одбрана, лепи банани, фаќа офанзивни скокови, дава 20+ поени на секоја утакмица, стандард е на границата на трипл дабл или пак постигнува трипл дабл, дефинитивно најдобар играч во лигата моментално.
Нема врска Оклахома вчера сами си се криви што не тепаа. Вестбрук мислев дека созреал како играч, ама не сеуште е без мозок во црпката, жално е само за Дурант што ќе пати поради него.
Како што кажаа погоре едина грешка на судиите можда беше кога не им судеа 3 слободни на крајот (јас искрено мислам дека имаше фаул), ама сепак и нив кој им е крив кога Кривогаштани ќе изиграа подобра одбрана на последниот напад на Мајами Бош кога ПРИКУЦА![]()
Абе Хјустон ги згазиле Чикаго со преку 20 разлика.4 победи по ред сврзаа.![]()
sea ke go lapnat od minesota i shved....wade iskina u 4ta....