Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека одлично би ни одговарал Џеко на кој согурно му е симната цената бидејки игра втора пострава во Сити !
И тоа како би одговарал Џеко но веќе има настапи во Лигата на Шампиони па така и нема голема корист од него оваа сезона бидејќи ќе може да игра само во Серија А а сега засега и со моменталните напаѓачи добро ни оди-може не постигнуваат многу голови но најбитно е Јуве победува.
Новогодишна желба-Дел Пиеро на позајмица :)

Бидејќи мојата најголема желба не може да ми се оствари ( Фалкао ), тогаш би можеле да го земеме Вилиан ( Шахтјор) али на лето ... Зимава ќе бидам задоволен и со Пинила :pos:

Сите со својата желба за Нова Година, епа еве и јас кој сакам да го видам во дресот на Јуве:

ЖО
Има постигнато 50 гола (и тоа 30 во ЦСКА Москва) во 10 активни сезони, и тоа во лиги каде што многу лесно се постигнуваат голови (во Европскиве лиги има постигнато само 7 гола во 3 години), така да според мене поисплатливо е Амаури да го вратиме отколку овој. Еден Евертон реши да не го откупи, а камоли Јуве да се одлучи да го купи.

Има постигнато 50 гола (и тоа 30 во ЦСКА Москва) во 10 активни сезони, и тоа во лиги каде што многу лесно се постигнуваат голови (во Европскиве лиги има постигнато само 7 гола во 3 години), така да според мене поисплатливо е Амаури да го вратиме отколку овој. Еден Евертон реши да не го откупи, а камоли Јуве да се одлучи да го купи.

Се ми е јасно, но имам желба да го видам во Јуве (само желба ке остане)

Туку батали статистики, од кај знаеш како ке игра покрај Пирло,Лихт,Асамоа,Маркисио и Видал ?

Се ми е јасно, но имам желба да го видам во Јуве (само желба ке остане)

Туку батали статистики, од кај знаеш како ке игра покрај Пирло,Лихт,Асамоа,Маркисио и Видал ?

Каков Жо бе :pos: Нема подобра опција од Фалкао а како по реална нема во моментов од Дамиао или Левандовски ма да и тие тешко би ги донеле.Аххх коа ке размислам како се ценкавме за Ван Перси многу биле 20 и нешто милиони за играч на една година од договор . Не е било кој РВП ...

Мое мислење е дека Амаури покрај овие играчи подобро би се снашол отколку Жо. На Јуве не му требаат просечњаци како Жо. На Јуве му треба класа напаѓач, и ако не земат некој таков, подобро шанса да добие Боакје или Имобиле, отколку да носат промашени инвестиции како Жо и слични нему.

Мое мислење е дека Амаури покрај овие играчи подобро би се снашол отколку Жо. На Јуве не му требаат просечњаци како Жо. На Јуве му треба класа напаѓач, и ако не земат некој таков, подобро шанса да добие Боакје или Имобиле, отколку да носат промашени инвестиции како Жо и слични нему.

Е јас па мислев дека Жо е врвен играч а? Браво. :tapp:

Чисто ми се допаѓа играчот како игра бе, шо има везе. Некој ми спомна статистики во Цска има дадено 30 гола од 50 настапи не е лошо, послен тоа во Сити беше 3 години на клупа, и во Евертон беше на клупа.
Ај не тропајте, бегајте веке, човек да не си кажи желба. :D

Бидејќи мојата најголема желба не може да ми се оствари ( Фалкао ), тогаш би можеле да го земеме Вилиан ( Шахтјор) али на лето ... Зимава ќе бидам задоволен и со Пинила :pos:

Овај Пинила е ист како вашиот Девилангел на фаца и во фризурата:pos:..цела година ми труби како е добар играч и ако прочита дека го спомна ќе напиши реферати за него бидејќи е заљубен во него:pos::pos:..од толку што го сака на Песот со Каљари ми играше за со него да ми дај гол:pos:

Ај не си правете филмови :)

Не е работата за филмови али реално ни треба класа шпиц,а моментално тие се опциите според мене нема многу од тој тип напаѓачи кој би можеле да ги земеме.Фалкао е желба али и на други клубови така да не очекувам зимата нешто посебно.Нова иде па да си ги кажеме желбите :D

Овај Пинила е ист како вашиот Девилангел на фаца и во фризурата:pos:..цела година ми труби како е добар играч и ако прочита дека го спомна ќе напиши реферати за него бидејќи е заљубен во него:pos::pos:..од толку што го сака на Песот со Каљари ми играше за со него да ми дај гол:pos:

Па ја онака го тепнав Пинила ради фризурата, иначе битно да донесат 1 без везе напаѓач на позајмица колку да грее клупа ради повредата на Бендтнер колку да има конкуренција, ама било кој од што играл во италијански клуб, еве може флоро флорес да го земат на позајмица (мислам негде во Шпанија игра), или можда Флокари, Kaпрари, Калаио итн .. А иначе и ја онака ме бендисува Пинила уште кога играше во Палермо ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom