Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа како би одговарал Џеко но веќе има настапи во Лигата на Шампиони па така и нема голема корист од него оваа сезона бидејќи ќе може да игра само во Серија А а сега засега и со моменталните напаѓачи добро ни оди-може не постигнуваат многу голови но најбитно е Јуве победува.Јас мислам дека одлично би ни одговарал Џеко на кој согурно му е симната цената бидејки игра втора пострава во Сити !
Не биди расистДо каде со тие ѓупци бе ццц![]()
Има постигнато 50 гола (и тоа 30 во ЦСКА Москва) во 10 активни сезони, и тоа во лиги каде што многу лесно се постигнуваат голови (во Европскиве лиги има постигнато само 7 гола во 3 години), така да според мене поисплатливо е Амаури да го вратиме отколку овој. Еден Евертон реши да не го откупи, а камоли Јуве да се одлучи да го купи.
Има постигнато 50 гола (и тоа 30 во ЦСКА Москва) во 10 активни сезони, и тоа во лиги каде што многу лесно се постигнуваат голови (во Европскиве лиги има постигнато само 7 гола во 3 години), така да според мене поисплатливо е Амаури да го вратиме отколку овој. Еден Евертон реши да не го откупи, а камоли Јуве да се одлучи да го купи.
Се ми е јасно, но имам желба да го видам во Јуве (само желба ке остане)
Туку батали статистики, од кај знаеш како ке игра покрај Пирло,Лихт,Асамоа,Маркисио и Видал ?
Мое мислење е дека Амаури покрај овие играчи подобро би се снашол отколку Жо. На Јуве не му требаат просечњаци како Жо. На Јуве му треба класа напаѓач, и ако не земат некој таков, подобро шанса да добие Боакје или Имобиле, отколку да носат промашени инвестиции како Жо и слични нему.Туку батали статистики, од кај знаеш како ке игра покрај Пирло,Лихт,Асамоа,Маркисио и Видал ?
Мое мислење е дека Амаури покрај овие играчи подобро би се снашол отколку Жо. На Јуве не му требаат просечњаци како Жо. На Јуве му треба класа напаѓач, и ако не земат некој таков, подобро шанса да добие Боакје или Имобиле, отколку да носат промашени инвестиции како Жо и слични нему.
Бидејќи мојата најголема желба не може да ми се оствари ( Фалкао ), тогаш би можеле да го земеме Вилиан ( Шахтјор) али на лето ... Зимава ќе бидам задоволен и со Пинила![]()
Ај не си правете филмови![]()
Овај Пинила е ист како вашиот Девилангел на фаца и во фризурата..цела година ми труби како е добар играч и ако прочита дека го спомна ќе напиши реферати за него бидејќи е заљубен во него
..од толку што го сака на Песот со Каљари ми играше за со него да ми дај гол
![]()