Зошто модерната жена се плаши од брак?

• Креатор на темата Креатор на темата etoile
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се допаѓа. Модерно, модерно.

Арно, боље дрва да цепиш него себеси ;)

Не ти е ладно со пиралка на река за алишта прање? Или си навикнала?

Ете модерна жена. Се сама си прави. Не чека од муш!

Ладно? Ваа снага не е од марула. Саде лој.
Мажот е домашно милениче, не е за на нива и на река, се знае, местото му е во кафез. Ќе му фрлам еднаш дневно корка леб, ќе му стаам нешто вода... Ако не го зачисти кафезот, му мавам сто стапа да се научи, оти инаку не бива... Е, навечер си го галам по малку.

Затоа ти е тешка то раката!

Не реков сопруг, реков маже...за радијатор го држиш или за ВЦ шоља у ќенеф?

Нц, за дрво во двор.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 18:39 ---
Да со годините станувм се помудар (лепотата ми е генетска шо значи дека и децата ќе ни бидат такви)
Е сега ја заеба работата.
Ја там`н мислев, шо убо, овој ем постар, поискусен, мудар, а најдобро од се и деца има па нема да замара ја да му раѓам.
Еххх Летко, чим деца сакаш да праиш, со мене не ти биѓава работата :(
Судбина.

Модерната се плашела од брак :pos:. Да бев жена досега четири пати ќе се мажев.

Ама не си. И не би бил модерна.
Само модерните жени и грдите, дебели и влакнести феминистки, што никој не сака да ги ебе, се плашат од брак.

Ладно? Ваа снага не е од марула. Саде лој.
Мажот е домашно милениче, не е за на нива и на река, се знае, местото му е во кафез. Ќе му фрлам еднаш дневно корка леб, ќе му стаам нешто вода... Ако не го зачисти кафезот, му мавам сто стапа да се научи, оти инаку не бива... Е, навечер си го галам по малку.

Ааааааааааааа, тамааааам....кажи, корката суба е или се топени во чинивчето со вода?
ја јадам се. И сува и мека, само да ме гали некој, повремено, навечер.
Глејш колку сум модерен!

A ти, се плашиш?

Ти што мислиш?

Ааааааааааааа, тамааааам....кажи, корката суба е или се топени во чинивчето со вода?
ја јадам се. И сува и мека, само да ме гали некој, повремено, навечер.
Глејш колку сум модерен!

Ептен. Корката во зависност од тоа како се покажал претходната вечер. Ако било ептен фино, и сол ставам.

Ама не си. И не би бил модерна.
Само модерните жени и грдите, дебели и влакнести феминистки, што никој не сака да ги ебе, се плашат од брак.
имам ебено жени кои личеа на четници

Ти што мислиш?

Ептен. Корката во зависност од тоа како се покажал претходната вечер. Ако било ептен фино, и сол ставам.

Дај кажуј кај ти е кафезот, сам ќе си влезам во него и сам резето ќе го тргнам :)
--- надополнето: 25 декември 2012 во 22:52 ---
имам ебено жени кои личеа на четници
Ко Драгиша Милетиќ личеа?

Дека бракот за тебе е гордост и света должност.:D

Пишав поназад, јас немам ништо против заедница и истата за мене и те како е света, само да не биде оправдана пред државата, затоа што тогаш се губи магијата.

Дај кажуј кај ти е кафезот, сам ќе си влезам во него и сам резето ќе го тргнам :)

Мацол, нели ти кажав дека не сакам бајата и роба со истечен рок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom