Зошто модерната жена се плаши од брак?

• Креатор на темата Креатор на темата etoile
  • Време на започнување Време на започнување
So cest na isklucocite, denesnite zeni se plasat od brak bidejki kako prvo ne se sposobni na 25+ dve jajca da svarat i edni makaroni da naprat (za ova mazite realno se duplo polosi)....i ko ke naprajs kombinacija od vakvi dvajca ke (umrat za jadenje, ke se smrdat, ke mu zagnoj domot....itn), a i vo denesno vreme i zenite se neso mnogu prebirlivi i nisto ne mu cini...taka da se gleda zosto 80% u denesno vreme na 23-24+ se sami(mazi i zeni) i aber nemat za zenenje, a kamoli za deca....ali to e surova realnost...

А мажите нели можат некогаш да ја изненадат сопругата со ручек кој сам го направил? :icon_mrgr: Мора и вие да се покажете а не само со пиво пред телевизорот и ливче уплатено да ги следите најновите резултати.Ј*бем ти живот :pipi:
Ај и ти не драматизирај многу :icon_lol: Никој не се родил учен а може да се научи да готви со помош на готварските емисии и кулинарските списанија.
Е сега за женење и за деца тоа си е свој сопствен избор но јас сметам дека е прекрасно да се има свој потомок а уште поубаво е да стапиш во брак со својот партнер.
Е сега зошто некој се плаши постојат различни примери.Но за тоа друг пат ке напишам на темава.

Потајно се надеваш дека некој маж ќе го примети ова вака како што е едитирано и ќе клекне пред тебе а ти од радост ќе рипкаш наоколу :D

Сепак добра рекламација си праиш ама ако,продолжи си,ќе се најде некој што ќе те прочита вака меѓу редови :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ич ти да не се секираш, имам маж до мене веќе скоро 6 години. Читал, не читал некој тука, исто ми се фаќа.

Како ма имаш маж? И тоа шест години? А не си му дала ни папир.
Не е тоа куче или маче.
Cruel, unusual, torture, punishment and unlawful degrading treatment. Повреда на чојковите права.

Како ма имаш маж? И тоа шест години? А не си му дала ни папир.
Не е тоа куче или маче.
Cruel, unusual, torture, punishment and unlawful degrading treatment. Повреда на чојковите права.

Немам сопруг, имам маж до мене.
Суштинска разлика постои.

Ич ти да не се секираш, имам маж до мене веќе скоро 6 години. Читал, не читал некој тука, исто ми се фаќа.
Му плаќаш да биде до тебе?

претпоставив, сигурно и бенефициран стаж има, како рудари, пожарникари.... ризчна и тешка работа е не е шала

Одсекогаш знаев дека си мудар.
Со годините тоа доаѓа, велат.. :)

Одсекогаш знаев дека си мудар.
Со годините тоа доаѓа, велат.. :)
Да со годините станувм се помудар (лепотата ми е генетска шо значи дека и децата ќе ни бидат такви)

Уште се натегате?Е браос бе и вие немате попаметна работа дефинитивно.А бе баталете тоа,нема леб......

Аааа, не! Тоа ми е од дрва цепење и вршење тешки физички работи по дома.

Прегледај го приврзокот 55152
Ми се допаѓа. Модерно, модерно.

Арно, боље дрва да цепиш него себеси ;)

Не ти е ладно со пиралка на река за алишта прање? Или си навикнала?

Ете модерна жена. Се сама си прави. Не чека од муш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom