Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тие навивачи плакаат по 2000 фунти годишно за билет и кој знае колку пари за превоз , дресови , шалови и други други трошоци и имаат право на свое мислење . Друго е да седиш дома и со 500 денара месечно за кабелска да мрчиш које за кој против Венгер и дали биле во право.
Ама убаво го кажа ова, браво. Комплетно се согласувам.

Патем, 1000 мислења начукав, нека ми е честито! :icon_mrgr:

60273639784561363248211.jpg

За некој тука знам што беше фан голем на Мичу...
Многу подобро ќе беше доколку само некој погодок минус би имал или на друг меч а не нам 3 поени да ни одземе :/

Баш му стои :D
540167_476337195751691_618864236_n.png

- - -
Ова со БА реално гледано може да се случи ... 7.5м фунти откупна клаузула ....доста ефтино :D
4caa80d4a9f3e3f3ff18628c06d7728b.png

Наш стил е дечкото, млад , така ситен... брз... темен... што му фали а?
Абе некако не ми фрла очи овој, ама чим за АВ што веќе несакам ни да го спомнам а морам е добар, тогаш нема што да се прави...:pos::pos:

Абе дај французинче а ?????? :D

Абе некако не ми фрла очи овој, ама чим за АВ што веќе несакам ни да го спомнам а морам е добар, тогаш нема што да се прави...:pos::pos:

Абе дај французинче а ?????? :D
Да го догураме Коки во прв тим...
Инаку за нов, ако дојде дечково од Лион што го ставија на сите веб страни како наш играч 19 годишниов .. ќе видиме нов французин;
во спротивно, да се молиме Јуве да пропадне и Погба да нема подобра работа па за нас да потпише. Нема што друго. :LOL:

Добар е Заха, ако го земеме ќе биде супер за Волкот оти сака да игра како централен. Или пак Заха ќе биде замена за него... :rolleyes:

Добар е Заха, ако го земеме ќе биде супер за Волкот оти сака да игра како централен. Или пак Заха ќе биде замена за него... :rolleyes:
Тео ќе остане мора да ми го спаси животот ми е во прашање.....:unsure:
--- надополнето: 24 декември 2012 во 22:18 ---
Да го догураме Коки во прв тим...
Инаку за нов, ако дојде дечково од Лион што го ставија на сите веб страни како наш играч 19 годишниов .. ќе видиме нов французин;
во спротивно, да се молиме Јуве да пропадне и Погба да нема подобра работа па за нас да потпише. Нема што друго. :LOL:
За јуве не се сеќирај за пропаѓање и самиот знаеш дека ме бива за тие работи (за) ПРОПАЃАЊЕ КОГА СЕ РАБОТИ.... што човек ќе бев бе :pos:

бивол бе бивол не волетана па ти :D
шала настрана ќе го видеме шо дерече е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom