Скап ми е Dell-от од анхоч 10 500 е.Од овие двата ме интересира кој е бољи?Земи Dell од Анхоч или LG од Riversoft со IPS панел.
LCD 23" IPS234V-BN > Riversoft, едно 2x подобар од тој 8.500 што си го постирал, за 1400 плус.Скап ми е Dell-от од анхоч 10 500 е.Од овие двата ме интересира кој е бољи?
Зошто ќе се зезнам ако го земам тој вториот од 22 " LG? Јас прво планирав да дадам 8к за нов монитор ама уште 500/600 денари не се проблем ама овој LCD 23" IPS234V-BN ми е над лимитот тој е скоро 10к, а и да те прашам дали може онлајн да се порача од Riversoft?LCD 23" IPS234V-BN > Riversoft, едно 2x подобар од тој 8.500 што си го постирал, за 1400 плус.
Ако ти е скап и тој, мада ќе се зезнеш, овој LG LCD 22" IPS224V-BN е пак 2x подобар од тој што си го поситрал.
Има број на веб страната, јави се и прашај ги дали вршат така нарачка/достава.Зошто ќе се зезнам ако го земам тој вториот од 22 " LG? Јас прво планирав да дадам 8к за нов монитор ама уште 500/600 денари не се проблем ама овој LCD 23" IPS234V-BN ми е над лимитот тој е скоро 10к, а и да те прашам дали може онлајн да се порача од Riversoft?
Има број на веб страната, јави се и прашај ги дали вршат така нарачка/достава.
Ок ќе се јавам, а подобар ли е овој LG LCD 22" IPS224V-BN од филипсот од амц што го јас постирав пошто гледам иста цена се?Има број на веб страната, јави се и прашај ги дали вршат така нарачка/достава.
Не знам каков екран има LG-во, ама според ова што си пишал има IPS екран и би требало да е подобар. 250cd според мене е ниска осветленост. Ако немаш пари за Дел-от од Анхоч, земи го LG-во.Ок ќе се јавам, а подобар ли е овој LG LCD 22" IPS224V-BN од филипсот од амц што го јас постирав пошто гледам иста цена се?
Па скап ми е дел-от надвор од буџет ми е јас имам 8к за монитор ама ќе дадам уште 600 денари за LG-то оти нема поефтин со IPS панел.Не знам каков екран има LG-во, ама според ова што си пишал има IPS екран и би требало да е подобар. 250cd според мене е ниска осветленост. Ако немаш пари за Дел-от од Анхоч, земи го LG-во.
уште едно прашање.. гледам цената на Kingston Predator na 2400mhz е дури и поефтина од Corsair-ot кој е на 1600mhz.
која е логикава овде? или го плаќам Corsair брендот? така да кингстонот би требало да биде побрз?
бидна конфигурацијата ја порачав.. е сега на лагер немаше ништо од рам на 1600+мхз освен овај предаторов.. па тој го порачавме.. наводно таа била цената.. читав овде и B75 плоча не видов во набројаните плочи таму. дури не е касно дали да се јавувам да заменувам рам или нема гајле?Земи ги најефтините 2x8GB плочки, (@1600mhz) и да во ситуацијата Predator е далеку подобар избор, мислам дека цената во Сет е грешна бтњ.