- Член од
- 31 мај 2012
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 145
И клетви ми фрлаш пред да ме запознаеш а? Е тоа богами многу кажува за тебеЈас шо сам грозен, грозен сам. Ама стар, не сам. Ништо од твојо авантуристички дух.
А превземенио текст ти е само како оправдание/покритие/причини за кои ме одбиваш, отсекуваш оште пред да ме запонзааш. Самооправдувајнето и чекајнето на средината да ги потврде твојте сомнежи со помош на некаков полуписмен превод од странцки јазик, само ја зацврстува позицијата, оти нејќеш да те поканат на состанок, макар и преко интернет, туку само те ареса и ја подзапалува целата возбуда и фрката околу целата работа со поканувајнето.
На кратко, репна ми корпа, оште пред да ме запозааш како човек. А тава кажува ного.
пс. Од машко клетви фаќат, да си знааш.![]()

Мислиш ти репнав корпа? Па ако си ти толку авантуристички дух што прифаќаш да одиш на состанок со некоја што не ја познаваш, не значи дека сите се такви како тебе

И да беше сериозен поинаку ќе пристапеше, а не јавна покана за состанок на слепо, ако знаеш на што мислам.

Тешко дека сум јас, ама што му знаеш.Хах да не си ти љубави?
И јас еднаш не ја поканив,шо кретен сум ццц...![]()
Што мислиш под тоа да се помачи? Што треба да направи за да се одлучиш да ја поканиш?Ееее тоа е на Тошо Малерот муабетот, ја частам ја шетам не ја пипам маста и ја извадивиначе и јас така правам на фб чатувам постојано ама ептен ретко се канам да поканам некоја да упознаам...ептен треба да се помачи за да ја поканам
а ако ме покани па она, и тогаш знам да одбијам
![]()