Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се судрија мороните кои ги плаќаме да не водат, абе сега треба неутрално население да испадне и од целава кашаница добро да ги измлати плакатолепачите, сега се тие 5 минути и така се сите на куп. Кој и да ти дојде пред очи нема да погрешиш, млати додека мрда, племе одвеано.

Специјалци ги исфрлија пратениците од ДУИ од Собрание и го изгласаа Законот за бранители.

Oh, wait... :facepalm:
Нема ни да се случи. Просто и јасно. Сакаш власт ДУИ ќе си ги чуваш до тебе. Неќиш власт избркај ги ДУИ. Самите си станавме заложници. Само најсмешно е што сите овде глумат некакви си паметњаковци демек јас не сум партиски определен и сега ќе им пукам сеир на оние дебилите шо се тепаат а уствари истите тие дебили државата ја водат

A-48F84CEAATg7K.jpg

Шекеринска можеме во ринг да ја пуштиме против Кличко. Која епик борба би била тоа :)

Не знам дали воопшто највеќето разбираат каков преседан е ова што се случува моментално во собранието али ќе разберат во иднина.

Има многу добра причина зошто скоро нигде нема држава која е чисто демократски уредена туку сите се републики од некој тип.Ќе ни се врати ова како куче со беснило.

.

Се судрија мороните кои ги плаќаме да не водат, абе сега треба неутрално население да испадне и од целава кашаница добро да ги измлати плакатолепачите, сега се тие 5 минути и така се сите на куп. Кој и да ти дојде пред очи нема да погрешиш, млати додека мрда, племе одвеано.
Малубројни се неутралците. Нека се прочистат партизаните меѓу себе уше малце.

Како не сум у Собрание да ја фатам Бендевска за гз. Уфф каков гз има ја видов у град пред некој месец мифлица и пол :D.
Другар мора да си од владеачкава партија штом незнаеш милфица како се пишува...Мифлица ццц

Гори куров ме боли :icon_lol:.

Ова на транспарент ќе го ставиме ако ме послушаат :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom