Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се судрија мороните кои ги плаќаме да не водат, абе сега треба неутрално население да испадне и од целава кашаница добро да ги измлати плакатолепачите, сега се тие 5 минути и така се сите на куп. Кој и да ти дојде пред очи нема да погрешиш, млати додека мрда, племе одвеано.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.758
Поени од реакции
12.099
Специјалци ги исфрлија пратениците од ДУИ од Собрание и го изгласаа Законот за бранители.

Oh, wait... :facepalm:
Нема ни да се случи. Просто и јасно. Сакаш власт ДУИ ќе си ги чуваш до тебе. Неќиш власт избркај ги ДУИ. Самите си станавме заложници. Само најсмешно е што сите овде глумат некакви си паметњаковци демек јас не сум партиски определен и сега ќе им пукам сеир на оние дебилите шо се тепаат а уствари истите тие дебили државата ја водат

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Шекеринска можеме во ринг да ја пуштиме против Кличко. Која епик борба би била тоа :)

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Не знам дали воопшто највеќето разбираат каков преседан е ова што се случува моментално во собранието али ќе разберат во иднина.

Има многу добра причина зошто скоро нигде нема држава која е чисто демократски уредена туку сите се републики од некој тип.Ќе ни се врати ова како куче со беснило.

.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Се судрија мороните кои ги плаќаме да не водат, абе сега треба неутрално население да испадне и од целава кашаница добро да ги измлати плакатолепачите, сега се тие 5 минути и така се сите на куп. Кој и да ти дојде пред очи нема да погрешиш, млати додека мрда, племе одвеано.
Малубројни се неутралците. Нека се прочистат партизаните меѓу себе уше малце.

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Како не сум у Собрание да ја фатам Бендевска за гз. Уфф каков гз има ја видов у град пред некој месец мифлица и пол :D.
Другар мора да си од владеачкава партија штом незнаеш милфица како се пишува...Мифлица ццц

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Гори куров ме боли :icon_lol:.

Ова на транспарент ќе го ставиме ако ме послушаат :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom