Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја имаме и новата А1.Тоа е ТВ 24 вести...:facepalm:
Најсмешно ми е кога овие од опозицијава пеат патриотски песни и веат македонски знамиња,демек во одбрана на демократијата.

Oд прва рака ви кажувам со телефонски повици се присилени да одат на протест членовите на власта од Прилеп. Тоа е. Нека се заколат меѓусебно...

Среќа тие од опозиција не се...

Double KO!
double_ko1.png

Заборајв и ова, ги чув и едни двајца ко демек воџи викаа ќе донеле и греана ракија зошто ќе стане камен времево уште малце:cool:
А чекај ти таму беше, шо праеше, снимаше документарец за the animal planet. :нинџ:

Abe u pominuvanje bev ( bev da vadam pasos me ispoebaa ne mozea da mi ja najdat adresata mi ja izbrisale ulicata pa idev nakaj opstina - grad skopje) dali toa slusnav kletite Albanci ?
Jas pa vidov bosanci mnogu kaj protestiracive ... A kaj kontra cela sutka vmro

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Ме боли к. за дедоти и мојата фамилија била некогаш дел од ВМРО, ама јас и ти не, зборуваме за оригиналот како што спомна ти. Значи ТИ не си вмро ! НЕ СИ ДРУГАР СВЕСТИ СЕ ! Денес можеш да бидеш само ДПМНЕ, а оригиналот ВМРО можеш да бидеш ако си живеел во нивно време.
Не ни сакам да те боли к*р, побарав од тебе к*р да те боли ? Како не сум, како не си? И дедо ми и дедо ти се бореле за тоа, ние сме нивни потомци, го почитувам делото за кое се борел и шетал по планина за ја и ти денес да живееме вака и да пишуваме на македонски.

Офф топик.
Буџет усвоен....ајде да си живееме на раат.

Ај со здравје да си го трошиме буџетот :pos:

После донесувањето на буџетот групите пред собранието се упатија да го пречекаат пастирот над пастирите, кралот над краловите, СИНАН САКИЌ :D

Добро со петокракве комунистички и со Југословенскиве знамиња што е работава не ми е јасно? Па се лутиме кога не викаат ПЈРМ. Со Југословенско знаме и со петокраки црвени излегуваат на протест. Тоа е тоа.
95A5705CB7800D4EB509D88C66315DEB.jpg

од играчка плачка ќе направат овие изгубениве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom