Парфеми

B

babsyy

Гостин
Оригинал парфем, не мора да е позната марка секојпат си задржува доста од аромата, после определено време.
Не мора да значи, мене Naomi Campbell - cat deluxe at night ми дреме во купатило.. баш поради тоа што уопште не е траен.. (n)

L

Löwe

Гостин
Оригинал парфем, не мора да е позната марка секојпат си задржува доста од аромата, после определено време.
Епа еве ти викам. Долче и Габана - The One Gentlemen 3300 го платив, и воопшто не сум задоволен од трајноста...

L

Luki Junior

Гостин
Не мора да значи, мене Naomi Campbell - cat deluxe at night ми дреме во купатило.. баш поради тоа што уопште не е траен.. (n)
Епа еве ти викам. Долче и Габана - The One Gentlemen 3300 го платив, и воопшто не сум задоволен од трајноста...

Не знам. Можно е и да не са оригинални. А можно е да са оригинални, ама да са сра*е у боја. Јас шо сам си земал оригинално, макар и од ефтинките, секојпат си траа барем 2 дена.

L

Löwe

Гостин
Не знам. Можно е и да не са оригинални. А можно е да са оригинални, ама да са сра*е у боја. Јас шо сам си земал оригинално, макар и од ефтинките, секојпат си траа барем 2 дена.
Од Космо го зедов... Мејд ин ЈуКеј пишува....

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Dolce & Gabanna The One- Што го зедов пред неколку дена и не ме фасцинира баш со неговата трајност. Макс 3-4 саати ако трае. Сега планирам да се подновам со уште еден, и сакам ОД ИСКУСТВО да ми кажите трајни парфеми што ќе траат барем ден-два...
XY од Хуго Бос, трае по цел ден (освен ако не се бавиш со спорт)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Препорачајте некои поблаги парфеми, од типот на One Million, JOOP, Rome Uomo ?

B

babsyy

Гостин
My new Victoria's secret babies :)

Слаба е камерата на ајподот, од лево кон десно, Dreams angels heavenly, Bombshell, Very sexy (sheer sexy), Pink with a splash; Sweet and flirty, Fresh and clean, Soft and dreamy, Preety and pure и Sexy little things noir:pipi:
Да го пофалам и еден од поновите, Burberry - Brit, секси и свеж парфем. И да не знае некој каде може да се набави Elizabeth Arden - Red Door? Парфемот е страшно добар. :love:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
My new Victoria's secret babies :)

Слаба е камерата на ајподот, од лево кон десно, Dreams angels heavenly, Bombshell, Very sexy (sheer sexy), Pink with a splash; Sweet and flirty, Fresh and clean, Soft and dreamy, Preety and pure и Sexy little things noir:pipi:
Да го пофалам и еден од поновите, Burberry - Brit, секси и свеж парфем. И да не знае некој каде може да се набави Elizabeth Arden - Red Door? Парфемот е страшно добар. :love:
Burberry Brit јас го користам, топ парфем е.

L

Löwe

Гостин
Дајте ми предлог за парфем од Авон/Орифлејм ама да е траен да не испарува за 2-3 саати.

Kajgana Shop

На врв Bottom