Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
БРАВО МОМЦИ !!! Каква убава година и уште поубава завршница на истата ! Ми се свиѓа Пипан на тајмаутот му кажа на Тоше " ти пуцаш за 3, кош и то је то" тоа е чоек што си ја знае работата и има муда :cuc:

P

PewDiePie

Гостин
Ми се свиѓа Пипан на тајмаутот му кажа на Тоше " ти пуцаш за 3, кош и то је то" тоа е чоек што си ја знае работата и има муда :cuc:
Ова го рекол Пипан ??? Озбилно ?? Каков ѕвер !!! :cuc:(y)

Секоја чест за човекот,како не дојде порано.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Го дадоа само крајот на тајмаутот и тоа го фатив на ТВ (ваљда добро сум разбрал) :)
Ubavo si slusnal, majstorska akcija na Pipan....sekoja cest!!!
Na 5ti mora da krca Boris za nova pobeda protiv Buducnost, ako ova ne im bese motiv na narodot da ja polnat salata ondak ne znam so e rabotata, sigurno nesto im fali.
Da napomenam i deka kartata e fucking 100 denara ALOOOO, ABA liga gledate ne selska liga, neka PUKAAAA MZT SKOPJE !!!!!

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ubavo si slusnal, majstorska akcija na Pipan....sekoja cest!!!
Na 5ti mora da krca Boris za nova pobeda protiv Buducnost, ako ova ne im bese motiv na narodot da ja polnat salata ondak ne znam so e rabotata, sigurno nesto im fali.
Da napomenam i deka kartata e fucking 100 denara ALOOOO, ABA liga gledate ne selska liga, neka PUKAAAA MZT SKOPJE !!!!!
Треба ФА да направи некакви плакати за низ Аеродром.Не разбирам како ниеднаш не се успеја да се наполни БТ.Очекував барем против Црвена Ѕвезда и Цибона да биде пуно.

Али мислам дека голем удел има што се дава на телевизија.Дека муабетот е 2-3 карти ( дали сте другари дали децата да ги однесеш ) 300 денари + превоз + ладно,од друга страна дома + грицки и пиење за 300 + топло = седење дома.

А и факторот дека до сега најчесто игравме во сабота во 8:30,и доста голем број место да дојдат да гледаат се одлучуваат да искачаат.

.

M

MrzaRules

Гостин
Треба ФА да направи некакви плакати за низ Аеродром.Не разбирам како ниеднаш не се успеја да се наполни БТ.Очекував барем против Црвена Ѕвезда и Цибона да биде пуно.

Али мислам дека голем удел има што се дава на телевизија.Дека муабетот е 2-3 карти ( дали сте другари дали децата да ги однесеш ) 300 денари + превоз + ладно,од друга страна дома + грицки и пиење за 300 + топло = седење дома.

А и факторот дека до сега најчесто игравме во сабота во 8:30,и доста голем број место да дојдат да гледаат се одлучуваат да искачаат.

.
А ја се мислам дека најголем удел има тоа што тимот е од Аеродром..и позната е скопската работа...нема потреба од објаснување..можеби грешам незнам, ама сепак дефинитивно МЗТ заслужува полна сала, сепак е МАКЕДОНСКИ претставник во АБА лигата.

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Инаку како е за излез во Европа чув нешто првите 6 од АБА оделе нешто во Европа? Или грешам...

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
Trojca od ABA odat vo Evroliga, sampionot direktno, vtoriot i tretiot so kvalifikacii, ovde se broi i Partizan koj dosega ne se kvalifikuvase preku ABA. Okolu mesta za Evrokup ne znam dali ima mesta preku ABA.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
А ја се мислам дека најголем удел има тоа што тимот е од Аеродром..и позната е скопската работа...нема потреба од објаснување..можеби грешам незнам, ама сепак дефинитивно МЗТ заслужува полна сала, сепак е МАКЕДОНСКИ претставник во АБА лигата.
Според мене тоа што не се полни салата се нивните самобендисани навивачи.
Еве јас иако сум за Работнички се радувам за победите на Мзт во АБА лигата.
Само еден пример еве ке кажам зашто понекогаш ми се одбивни.
Во саботата бев кај едни роднини и баш во тој момент играа Лирија и Работнички и нивниот син е за Мзт и навиваше и скокаше за Лирија.Не се сите такви,но повеќето се и затоа има одбивност кон МЗт.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Според мене тоа што не се полни салата се нивните самобендисани навивачи.
Еве јас иако сум за Работнички се радувам за победите на Мзт во АБА лигата.
Само еден пример еве ке кажам зашто понекогаш ми се одбивни.
Во саботата бев кај едни роднини и баш во тој момент играа Лирија и Работнички и нивниот син е за Мзт и навиваше и скокаше за Лирија.Не се сите такви,но повеќето се и затоа има одбивност кон МЗт.
Дискутирано е многупати зошто не е полна салата и стварно ме мрзи да пишувам мислења наназад образложени.
Али воглавном предничи лошиот маркетинг и продажба на карти, а после поделбите и се друго.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Паузава е добродојдена за играчиве да се одморат, и понатака да продолжат у ист ритам.
Значи, Пипан буквално ги препороди, голема е разликата кога беше Тодоров и сеа, друг е пристапот на играчите, борбата, хармонијата меѓу нив, се гледа дека гинат за секоја топка..што го прави тимот да ги има тие успеси.
И да, едно неможам да го сватам, со Работнички у Борис може да се напуни цел навивачки сектор околу 2000, а у АБА-лига неможе бар 1000ка, ама ај...некој му е поважно дерби натпревар. Се надевам дека тоа ќе се подобри од време на време.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Паузава е добродојдена за играчиве да се одморат, и понатака да продолжат у ист ритам.
Значи, Пипан буквално ги препороди, голема е разликата кога беше Тодоров и сеа, друг е пристапот на играчите, борбата, хармонијата меѓу нив, се гледа дека гинат за секоја топка..што го прави тимот да ги има тие успеси.
И да, едно неможам да го сватам, со Работнички у Борис може да се напуни цел навивачки сектор околу 2000, а у АБА-лига неможе бар 1000ка, ама ај...некој му е поважно дерби натпревар. Се надевам дека тоа ќе се подобри од време на време.
Разликата е што со Работнички сите се сконцентрирани и сместени на навивачката трибина(зошто другата страна од салата е за противниците), а сега членовите се раштркани низ цела сала.
Дерби си е дерби.. Но и вака не е лошо, навивање топ... :D
Ајде на 5 ти се очекува добра бројка, како на трибината на ФА така и во цела сала.

Kajgana Shop

На врв Bottom