Тука личи на една моја проф од средно додека имаше кратка коса. Море не да личи, иста е, дури се зачудив.Јас сакам Малечката Горданче
Па ваљда на тоа алудирале со таа сцена како пародија.2:04 Требло да го викни Џокеро да му асистира. Do you wanna see a magic trick
Ne bese toa porakata. Porakata e da ne ti padne sapun vo zatvor.Некои филмови што порано сум ги гледал,а сум ги подзаборавил и сега пак ги изгледав и голема е разликата... пораката што ја остава филмот е да си стоиш до своето стадо.. (кинези,црнци,белци итн...)
American History X
Aj taka neka e niger!Ne bese toa porakata. Porakata e da ne ti padne sapun vo zatvor.
Ja ne sum nigger. Ja sum Afro-Makedonec, thank you very much!Aj taka neka e niger!
За Argo знам сигурно дека нема пошто и јас сакам да го гледам, за другите не знам.Дечки има ли добри снимки од следниве филмови:
Lincoln,
Seven Psychopaths
Killing Them Softly
Argo
Пошто барам по торентиве тапа работа.
Ајде те држам за збор. Го поштувам Дензел, ама кога ќе го видам ме потсеќа на шаблонски филмови во кои тој е херојот и на кои можеш скроз да им го предвидиш дејството.За Argo знам сигурно дека нема пошто и јас сакам да го гледам, за другите не знам.
Друго за Flight од поновиве има излезено добра снимка на бугарските торенти. Знам дека не ти е на листата, чисто како инфо пошто им е на радар на повеќе луѓе а е стварно солиден филм!
Flight.2012.DVDSCR.NO.WATERMARKS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Ако очекуваш уште еден Man on Fire ќе се разочараш. Кога мислам солиден, мислам на добра 6-ка, слаба 7-ца. Или филм доволно интересен да го изледаш цел и да не жалиш за поминатото време. Искрено се е до актерската екипа во овој случај, дига оцена.Ајде те држам за збор. Го поштувам Дензел, ама кога ќе го видам ме потсеќа на шаблонски филмови во кои тој е херојот и на кои можеш скроз да им го предвидиш дејството.
Веќе ништо не очекувам од филмовиве најискрено. Поголеми ми се очекувањата од сериите. Филмовиве ги направија со трејлер вредност. Набутај сите добри сцени таму, го гледаш филмот врска нема. Барем овие повеќето понови од Холивуд. Мада 2013-та мислам ќе биде добра на филмски план. Прво, ептен око ми фаќа Супермен, друго Големиот Гетсби. А и камо среќа да ја биде новава комедија на Џим Кери. Заборавивме какво е чувството да се насмееш на филм. Не се сеќавам кога сум гледала комедија.Ако очекуваш уште еден Man on Fire ќе се разочараш. Кога мислам солиден, мислам на добра 6-ка, слаба 7-ца. Или филм доволно интересен да го изледаш цел и да не жалиш за поминатото време. Искрено се е до актерската екипа во овој случај, дига оцена.