Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да најдам линк, вчера читав по твитер и ФБ, луѓе кои биле на натпреварот кажуваа дека тие два - тројца кои ги истакнале банерот биле "добро" поздравени од останатите (читај зашамарени во најмала рака)

Democracy at its best.
Што кур има мене да ме шамара некој бе ако ја сум против Венгер?

Прочита што им се десило на некои "навивачи" кои извадија банер против Венгер на вчерашниот натпревар ?
Ако сакат можат да извадат што било против АВ, така да дали биле зашамарани од страна на другите...............................
И неможат да им забранат за мислењето нивно против АВ и во право се...

Така де, демократија на трибина кај се видело?!:pos: Ако имаш различно мислење од мнозинството, или задржи си го за себе, или рескирај да јадеш ќотек. Толку просто.:)

исто шо и ќе те шамара некој навивач ако извадиш банер општо против клубот

Кај прочита дека извадиле банер против клубот? Вадат банер против АРСЕН не против АРСЕНАЛ
--- надополнето: 23 декември 2012 во 20:19 ---
Така де, демократија на трибина кај се видело?!:pos: Ако имаш различно мислење од мнозинството, или задржи си го за себе, или рескирај да јадеш ќотек. Толку просто.:)

Кое мнозинство бе? Како ја што гледам моментално се 50/50 за/против Венгер

Кај прочита дека извадиле банер против клубот? Вадат банер против АРСЕН не против АРСЕНАЛ

ти кај прочита дека реков извадиле банер против клубот? јас ти зборував на тебе ако извадиш ќе јадеш шамари плус исто е венгер, аршавин, сања за кој и да извадиш идеш против клубот шо не ти е јасно?

Кое мнозинство бе? Како ја што гледам моментално се 50/50 за/против Венгер
Mнозинство се Венгер подржувачи, да не беше тоа случај ќе се случеа многу пострашни работи отколку еден марш на навивачи (од окулу 1000-2000 фанови).

Треба да разграничиш малце некои работи. Банер против Венгер и Сања не е банер против клубот.

Mнозинство се Венгер подржувачи, да не беше тоа случај ќе се случеа многу пострашни работи отколку еден марш на навивачи (од окулу 1000-2000 фанови).

Ко на пример ќе им ископаа 11 гробови на терен?
Не ме јеби Англија е тоа нема драстични мерки а сигурно има повеќе од 1000-2000 кои се против Венгер, управата и сегашнава тврдоглавост и политика.

Треба да разграничиш малце некои работи. Банер против Венгер и Сања не е банер против клубот.
А кого претставуваат тие на терен ( и Сања и Венгер), исто како не си против АРМ (ама си против некои војници и командати :eek:, нема логика), можеш да не се согласуваш , ама не можеш да бидеш против, а уште помалку и банери и глупости да постираш на натпревари.
--- надополнето: 23 декември 2012 во 20:30 ---
Ко на пример ќе им ископаа 11 гробови на терен?
Не ме јеби Англија е тоа нема драстични мерки а сигурно има повеќе од 1000-2000 кои се против Венгер, управата и сегашнава тврдоглавост и политика.
А зошто ставаш еднакво на управата и Венгер?

Која глупа споредба човече. Ај заеби нема што да се праи муабет со вас Венгер подржувачите. Никогаш нема да прифатите друго мислење. In Wenger we trust my ass.

Која глупа споредба човече. Ај заеби нема што да се праи муабет со вас Венгер подржувачите. Никогаш нема да прифатите друго мислење. In Wenger we trust my ass.
Дај некоја "попаметна" споредба, можеби вие анти Венгер фановите сте "попаметни" ?

Секој има право да се лути на било кој од клубот, тренер или играч не може од цел тим 30 души сите да ги сакаш. На крајот на краиштата ако нема незадоволни фанови да протестираат за подобри резултати управата од парите што ги добија со пеодажба на Ван Перси , Насри или Фабрегас ке ги потрошеа за да се курцат на некој острови а ние во екипата ке ги гледавме Шумуликовски , Инзаги и кој знае кој патљак . Тие навивачи плакаат по 2000 фунти годишно за билет и кој знае колку пари за превоз , дресови , шалови и други други трошоци и имаат право на свое мислење . Друго е да седиш дома и со 500 денара месечно за кабелска да мрчиш које за кој против Венгер и дали биле во право . Тие луге се инволвирани и следеле кој знае колку меча во кој знае колку години, а можеби и нивните дедовци и и татковци исто така.Поентата ми е што управата на Арсенал си мисли дека ова е 2003 година кога освојувале титули и така се однесува . Немам ништо против Венгер макар што мислам дека во последно време работите се сменија во Англија и мора да се привикне на тоа. Со неговите тактики и начин на работа може да се освои титула во други послаби лиги а не во Англија и ако сакаат да направат добри резултати мора сериозни промени , ако не ке се радуваме на 4 место , а победи над Виган и Ридинг ке ни се чинат како победи над Реал И Барса. Јас таков Арсенал не сакам а верувам и тие навивачи кои имаат право на свое мислење .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom