Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
rumours of a BIG shock in RM starting XI ...

инаку овој Раул Де Томас, шпицов на С-тимот е the next big... ќе кине мрежи у некој mid-table тим од Англија или Германија догодина. :)
Од шокот на памет само ми иде дека Каљехон ќе стартува како бек.

How come?
Ќе биде на клупа или проблеми има нешто?
Marca на ФБ - Sopresa en el once del Madrid: Mourinho manda a Casillas al banquillo http://bit.ly/Rb7gH4

Ако се деси, тоа ќе биди 1 пат по 10 години во La Liga. The fuck is Mou doing?

Е ако денес не тепаме, нек си ебат мајката сите до еден во клубот, со се навивачите, па и со се нас, симпатизерите.

Шо караш мајка бе?
Цинцар си, за една мајка си запнал преку 100.000 наредив погоре.

Adán; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Essien; Di María, Xabi Alonso, Khedira, C. Ronaldo; Özil y Benzema.

:facepalm:

Бш вчера сакав да пишем дека сигурно Есиен ќе игра лев бек :tapp::tapp::tapp::tapp:

Касиљас ваљда се повредил, не гледам друга причина зошто Адан би бил на голот...

Не верувам дека е повреден.

Мурињо ја има целосната поддршка од мене ако го седнал Касиљас на клупа заради лоша игра/недисциплина.

На крај ова или ќе испадне или нешто големо по што ќе има големи поместувања или е само уште една добро осмислена mind-game од Мурињо.

На роденден бил пиша на фејсбук.
Ме интересираше во смисла дали е техничка одлука = клупа, или повреда=изоставен од состав. Ама ок мора некој да се исфрли.

Сепак ако мораше нешто да мени тоа е Чаби Алонсо. Како прво му треба одмор, како второ во ужасна форма е. Модриќ,Кедира и Озил во средината не се лоша тројка...

Не верувам дека е повреден.

Мурињо ја има целосната поддршка од мене ако го седнал Касиљас на клупа заради лоша игра/недисциплина.

На крај ова или ќе испадне или нешто големо по што ќе има големи поместувања или е само уште една добро осмислена mind-game од Мурињо.
Тотално се согласувам,многу не чинеше оваа сезона Касиљас и неговиот патриотизам,штета само што немаме добра замена за голман затоа што му фали на Касиљас конкуренција.Сега е јасно кој е оној што прави проблеми во соблекувалната.
--- надополнето: 22 декември 2012 во 19:12 ---
Ме интересираше во смисла дали е техничка одлука = клупа, или повреда=изоставен од состав. Ама ок мора некој да се исфрли.

Сепак ако мораше нешто да мени тоа е Чаби Алонсо. Како прво му треба одмор, како второ во ужасна форма е. Модриќ,Кедира и Озил во средината не се лоша тројка...
Será la primera vez bajo el mandato del luso que el portero y capitán blanco se queda fuera del once por decisión estrictamente técnica.

Ај не тракотајте без врска, Касиљас бил тој што правел проблеми у соблекувална. Само они си знаат што е проблемот, не носите безвезни заклучоци.

Мурињо, ако ми ги земеш парете да даде Господ жената со најдобриот пријател да ти се исклеца!

Ај не тракотајте без врска, Касиљас бил тој што правел проблеми у соблекувална. Само они си знаат што е проблемот, не носите безвезни заклучоци.

Мурињо, ако ми ги земеш парете да даде Господ жената со најдобриот пријател да ти се исклеца!
океј,тогаш мурињо сака да му даде шанса на Адан во време кога заостанува 13 бодови во лига за да може на пролет да им прават пасиљо на циганите,најс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom