DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ти да те образувам дека тоа easter egg има и друго значење. Немој случајно да признаеш дека знам шо зборев претходно, ќе се повреди твоето его и другиве корисници ќе те сметаат за губитник во дискусијава!
http://en.wikipedia.org/wiki/Easter_egg_(media)
Woooow еј, не сум играл ја други игри не го знаев ова :) Ме боли што мислат другиве у дискусијава, јас ти го кажав тоа што имав да ти го кажам, тоа е тоа :)

За другово горе немам што да кажам освен: Извини што сакав да ти појаснам ЗОШТО си у Low prior и како ќе останеш/се тргнеш од таму. :)

чекај малце, ако си знаел што значи (дека не е само за велигден) за кој кур ме убедуваш 2 дена дека значело велигден?
леле со кој се расправам ај поздрав ја ебавме темава

чекај малце, ако си знаел што значи (дека не е само за велигден) за кој кур ме убедуваш 2 дена дека значело велигден?
леле со кој се расправам ај поздрав ја ебавме темава
Уште еднаш прочитај ми ги постовите па збори :) Реков само Easter = Велигден. Дали тоа не е вистина? :) Не ти зборев за „Easter egg" глупости, а иначе овој евент НЕ Е тоа што ти го мислиш и НЕ Е „Easter egg“ :-)

Дајте некој guide за јајцава, со што све да ги инфјузнам за нешо најјако ово оно...

Имам еден проблем со играва. Сега изиграв две партии и на двете партии ми се "замрзна" скрос компјутеров. Значит неможеше ни да ја спуштам играва, ниту ctrl+alt+del не реагираше и мораше од копче да рестартирам комјутеров. Првпат вака ми прави на дота 2 (а сега два пати по ред), а колку шо се сеќавам ни на други игри не ми има праено вака.
Шо е работава?

п.с.
Спуштив драјвери од графичка пред 2-3дена, ама пак изиграв едно 7-8 партии од тогаш и се си беше во ред, ама шо знам, може да е од тоа...

Имам еден проблем со играва. Сега изиграв две партии и на двете партии ми се "замрзна" скрос компјутеров. Значит неможеше ни да ја спуштам играва, ниту ctrl+alt+del не реагираше и мораше од копче да рестартирам комјутеров. Првпат вака ми прави на дота 2 (а сега два пати по ред), а колку шо се сеќавам ни на други игри не ми има праено вака.
Шо е работава?

п.с.
Спуштив драјвери од графичка пред 2-3дена, ама пак изиграв едно 7-8 партии од тогаш и се си беше во ред, ама шо знам, може да е од тоа...

Графичката е, јас го имав истиот проблем со мојава, ама мојава е посебна. Намалив фреквенција на јадрото за 50 херци и лета сега дотава. :)

Пробај намали некои сетинзи ако продолжи вака да ти прави.

Графичката е, јас го имав истиот проблем со мојава, ама мојава е посебна. Намалив фреквенција на јадрото за 50 херци и лета сега дотава. :)

Пробај намали некои сетинзи ако продолжи вака да ти прави.

Како да намалам ова ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom