Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Роура е некој потомок на некој мафиозо од Сицилија, каква фацка е :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Милан е тежок противник, на големи натпревари и покрај тоа што годинава се слаби знаат да гинат на терен!

Се надевам дека нема да остане се да се реши на Камп Ноу.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
ич не ги сакам миланезиве во лш
би требало да ги поминеме ама ќе праат проблеми :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
До сега во групната фаза сме заработиле 17,6 милиони евра.
Таман да му ѓи дадат на Меси, како што пренесува Марка со новиот договор Меси ке заработува 16м евра по сезона со што е вториот фудбалер по заработка од плати единствено повеќе од него зема Ето
--- надополнето: 20 декември 2012 во 18:38 ---
Која е причината што на Милан право им ја доделија Барца за противник бидејки и ПСЖ не беше извлечен во тој момент ?

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Таман да му ѓи дадат на Меси, како што пренесува Марка со новиот договор Меси ке заработува 16м евра по сезона со што е вториот фудбалер по заработка од плати единствено повеќе од него зема Ето
--- надополнето: 20 декември 2012 во 18:38 ---
Која е причината што на Милан право им ја доделија Барца за противник бидејки и ПСЖ не беше извлечен во тој момент ?
Ваљда за Барса како можен противник ќе останеше само шпански тим,а од иста држава во 1/8 финале не може да играат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Реално далеку е фебруари, незнам дали Милан има нешто во план да пазари зимово, ама нема да биде толку едноставно.
Ако влезат во форма и со уште некое засилување зимово може да биде зезнато со нив.
Иако верувам дека ќе поминеме, сакав некој полесен противник за да не се препотуваат. Сепак Милан е име во фудбалот без разлика на тоа во каква форма се моментално.
Ќе биде интересно и оти Боки се врача кучи.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
На страна шегата и кој кого ќе помине, Милан е поим во фудбалот години и години а и мој омилен клуб од Италија, заслужува респект. :) Моменталната актуелна криза која ја има и смената на генерација очекувам брзо да ја преброди. Во ваквите дуели мислам дека нема форма која одлучува. Се игра за престиж, кој победи оди понатаму. Дечките се ултра мотивирани против нас, играат со една моќна Барса која додатно им дава ветер во грб да извадат супер резултат. Како фан на Барса нормално се надевам на победа, како љубител на фудбалот сакам топ натпревар кој ќе се памети со години и години. :)

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502

онака у чес на Милан. Само затоа што годинава ги немаат Ибра и Силва мислам дека ќе биде полесно за Барса ама нема да биде песмалета работава сигурно. Ставам кладба дека Ел Шарави му мава лоб на Валдес. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.892
Милан е ослабен од лани, ама тоа не значи дека ќе го поминеме полесно. Далеку е февруари, не можеме уште од сега да прогнозираме, ама едно е сигурно: ќе треба да се испотиме(играчите да се испотат) за да ги поминеме Милан, како и секоја друга екипа. ЛШ е ова, нема слаби-јаки во нокаут фаза.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Ja pa mislam deka ke gi posramotime Milan. Da, klub se so tradicija I se toa, ama imaat I tradicija od sreka u gz koa igraat so Barca, taka da redno e taa tradicija da se prekine. Voopsto ne sum ubeden vo jak otpor od Milan, kako sto gledam deka pogolemiot del ovde mislat. No, vo red e toa.

Okolu Tito. Zdravjeto negovo e bitno, ne e bitno da ozdravi za da se vrati vo Barca, tuku da ozdravi za da bide zdrav.
Da se nadevame deka se ke bide vo red so nego, bil-ne
bil trener potoa. Iako da ne se zalazuvame, da ti se povrati rak posle samo edna godina operacija voopsto ne e vetuvacki. Tito e relativno mlad. Se najdobro za nego, so molcenje, bez mnogu prasina, dobro I so malku sreka, ama bi rekol 95% zasluzeno...covekot pisuva istorija...se molam da ja dopise, no kako so rekov pred se da bide dobar, makar I ne bil trener.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мислам дека овој Милан нема капацитет да и прави проблеми на Барца, посебно не на Ноу Камп каде очекувам победа од најмалку 2 голови разлика (може нема да имаат многу желба да постигнување голови сепак Милан и Барца се пријателски клубови).

Мене повеќе ме загрижува состојбата со Тито. Мислам дека тоа што туморот се вратил е многу лош сигнал се надевам дека грешам но и да е ситуацијата добра како кажуваат не верувам дека човек е способен да работи додека е на кемотерапија!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не паничете нишо не му е, само страшно делува. Често се враќа ракот по вторпат ама во поблага форма. И да ќе може да работи од радиотерапијата ама ќе нема коса, веѓи ,ќе мора да се шета со маска на уста и нос и може да се здебели едно 20 кила. Сигурно не би сакал да го гледаат сите таков , тоа е муабетот.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
TITO, BETTER THAN EXPECTED
A 5 mm ganglion was extirped with no need of invasive surgery
There was no metastasi so he will undergo a softer treatment
The doctors are optimistic and believe in a quick recovery
Нема место за паника :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ќе биде ќе биде, јак е маршалот цел тим од доктори е покрај него и ова ќе помине.
Инаку еве како стојат Меси и Дин после 16 натпревари.

Kajgana Shop

На врв Bottom