Страв од висина / Висечки мост

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Замисли го Шкорпионот напален како те брка и на раце ќе го пројдеш мостот,од страв од нешто сосема друго.

:pos:
и ти ли со стимуланси? ај ти замисли се во таа ситуација? :pos:

Замисли го Шкорпионот напален како те брка и на раце ќе го пројдеш мостот,од страв од нешто сосема друго.

:pos:
Шкорпион ми е,па да кажам познаник и не сакам такви шали кога се работи за него.Баш е ок дечкото,не само го чепкајте со такви шеги.

Мачкина кашлица е ова бе плус правено од Швајцарска фирма убава фина патека така да немам мака ќе го поминам со мерак, да речевте на пример банџи скок или пак скокање со падобран од авион би се подзамислил малце ама ова не ми изгледа како страшно нешто :)

Мачкина кашлица е ова бе плус правено од Швајцарска фирма убава фина патека така да немам мака ќе го поминам со мерак, да речевте на пример банџи скок или пак скокање со падобран од авион би се подзамислил малце ама ова не ми изгледа како страшно нешто :)
Не се работи дали е квалитетно изработен мостот,туку од помислата.

:)

ај помислата, него и со дупки е подот, односно СЕ се гледа, ..... јако нема што, лајк а лот :D

Ми се лоши од премногу високо на пр ако стојам на висок мост зграда ... :confused:

Овој мост е толку безбеден што и тешки инвалиди без проблем ќе го поминат.
Замислете го сличниот ваков мост,преку реката Вардар кај железничката станица Рајко Жинзивов, што води до с.Сопот,сум го поминувал сто пати и пред пола век.
Се ниша целиот,даски проретчени и скапани и само две сајли за држење и тие навалени.
(еднаш на едни родители им падна детето,незнам дали го најдоа,мислам -не.)

ај помислата, него и со дупки е подот, односно СЕ се гледа, ..... јако нема што, лајк а лот :D
Еве ако сакаш мост каде се се гледа:
За возбудата да биде максимална,очекувам доле 10 метарски крокодили.

Кажав дека помислата не ме плаши напротив ми е предизвик.. ете во иднина доколку имам вишок пари и ме носи патот накај Швајцарија би сакал да го посетам и изодам мостов. Инаку за некој и овие погоре се страшни и никогаш не би се качиле ама има луѓе кои без проблем го прават тоа :)

А на мостов одиш а тука во Виена во Пратер овие работи те забрзуваат и е многу по не-нормално.

Еве ако сакаш мост каде се се гледа:
За возбудата да биде максимална,очекувам доле 10 метарски крокодили.
верувам дека БИ, а за насмевката, ..... од другата страна вероватно да бидам искрен(y)

Ако си стигнал до таму, сигурно нема да имаш страв да го поминиш.
Инаку јас немам страв од длабочина, а од висина како ќе ми се погоди денот :D

Кажав дека помислата не ме плаши напротив ми е предизвик.. ете во иднина доколку имам вишок пари и ме носи патот накај Швајцарија би сакал да го посетам и изодам мостов. Инаку за некој и овие погоре се страшни и никогаш не би се качиле ама има луѓе кои без проблем го прават тоа :)

А на мостов одиш а тука во Виена во Пратер овие работи те забрзуваат и е многу по не-нормално.
ауууууу друже, и двете се ух ух, .... само останува да прашам за цена? ако знаеш кажи:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom