Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што би сакал Баерн да ни се паднат, не се плашам од клуб кој испаднал од ЛШ заради Пандев.
Кошмари имаат од Интер, а ние на Џузепе Меаца петарди сме пукале. #разликавокласа

Ве приметив заедно со Марио Гомез(членот) како се исмевате на Арсенал дека биле катастрофа,ова она,толку години без трофеј,а немате доволно мозок да сфатите дека и вие не сте многу далеку.Дортмунд,Челзи,Интер мада фака....

Јас сфаќам провокации да се има и е интересно доколку е зачинето со сол :) Но манџа без сол,бате не бива ;) Немој да ми кажеш дека јадеш бљуткаво ? :pos:

Најди мое мислење каде што сум пишал дека сте катастрофа, не ми вметнувај зборови во уста, мислам дека сте моментално слаби, ама не и катастрофа, можеби ќе се подобрите, но тоа си е ваша работа. За Марио Гомез не знам што пишувал за Арсенал и не ме ни интересира, а за тоа дали имаме мозок или немаме тебе да не те интересира. И никогаш не сум имал намера да провоцирам и тоа баш за вас "топџиите". Многу слабо имам зборувано за вашиот тим, а со тоа шо те цитирав и шо ти пишав дека барем ќе можете да си се сконцентрирате на ПЛ не ви мислев лошо туку добро дека ќе можете да се борите за 3-та и 4-та позиција и шо значи ќе можете и наредна сезона да играте ЛШ, ама ти не свати и почна да плачеш.

После вечерашнава утакмица тој тим што ќе му се падне Дортмунд нема баш да биде најсреќен :icon_mrgr:

Тоа дека ќе се сконцентрираме на ПЛ доколку ни се падне Баерн е дека овие 100 % ќе не елиминираат. Е сеа уште толку сакам да ни се падните :)

Што би сакал Баерн да ни се паднат, не се плашам од клуб кој испаднал од ЛШ заради Пандев.
Кошмари имаат од Интер, а ние на Џузепе Меаца петарди сме пукале. #разликавокласа
Нема ти што да се плашиш, не е плашењето твое фактор. Од Брадфорд се плашеше ли? Не! Преку кур веќе од тие две финалиња со Челзи и Интер, секоја екипа губи финалиња. Барем покажуваме константност некоја од сезона во сезона, не се брукаме на сите фронтови. Рано е да се збори сеа, утре е ждрепката, а дотогаш можеш да си сонуваш дека барем гол ќе ни дадете у евентуален двомеч.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 21:18 ---
За Марио Гомез не знам што пишувал за Арсенал и не ме ни интересира
И ја незнам што сум пишувал за Арсенал, освен дека ги посакувам оти се убедливо најслабата екипа во нокаут фазата. А кога би кажал нешто за Арсенал би кажал една добро позната реченица , Арсенал не се тим, тие се тренинг камп. :)

Навивачите на Баерн многу силни бе, немој на крај да плачат без разлика од кој и да било....ПОЗДРАВ :pipi:

Е сеа уште толку сакам да ни се падните :)

Немој бе, ќе ме предомислиш и мене :D, до пред малку го сакав Милан за противник, а сега ќе ме предомислите, обично, по традиција тој тим што го посакувам за противник тој и ни се паѓа :cool:

Точно е тешка мизерија бевме, ама пак ве плеснавме со головите на Дел Пиеро и АМАУРИ, АМАУРИ, АМАУРИ, АМАУРИ, АМАУРИ ...:icon_mrgr:

Башка многу добри партии покажуваше Забалета во дресот на Јувентус, најкорисен играч беше :pos:
Не ме цитирај жити мајка
добро бе грешка Залајета

Абе која класа не се бламирај...Ти најде на Б. Минхен да му се ситиш :facepalm: Разлики во класа, они имаат 4 (четири) титули, вие 0 (НУЛА).

65133_522827664408773_1126632727_n.jpg

На пробнава денеска ова се избрало. Овакво нешто утре и човек да незнае што попрво да гледав :)

На пробнава денеска ова се избрало. Овакво нешто утре и човек да незнае што попрво да гледав :)
Милан - Барса ќе глеаш, ебате фанот.:D

По дифолт екипите што завршиле второпласирани по групите ќе го играат на домашен терен првиот натпревар?Или за секој натпревар ќе се бира одделно?

По дифолт екипите што завршиле второпласирани по групите ќе го играат на домашен терен првиот натпревар?Или за секој натпревар ќе се бира одделно?
Да, по дифолт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom