NetLimiterВака имам едно прашање дали можем да пратам колку ми се троши интернет преку WiFi (ruter speedport 503)
, дали постои некое програмче или ..... Фала
omni antena да провериш дали ќе ти заврши работа.Ме интересира некој да ми препораче моќна WiFi антена шо може да фаќа сигнал на доста големо растојание... Или пак евентуално некој да ми објасне шо значат тие mW и dbi на спецификациите околу антените вифи. фала
Некој?На телеком хотспот не ми излегува логин страната... и неможам да се конектирам целосно од лаптоп, има чаре?
вајрлес мрежна, вифи стик, кабел до рутерот... You chooseКако да направам да можам да се поврзам со Wi-Fi од статичен компјутер?
Мислев мрежна,никаде не најдов,а кобелот не ми работи нештовајрлес мрежна, вифи стик, кабел до рутерот... You choose![]()
30 ден е нов кабелМислев мрежна,никаде не најдов,а кобелот не ми работи нешто
Зашто мрежна кога многу е подобро и повеќе се исплати и поефективно со WiFi USB Stick?Мислев мрежна,никаде не најдов,а кобелот не ми работи нешто
Скапо ти е 200-500 денари за одлична слика и звук?!Дали може да се поврзе LCD TV со PC преку рутерот.
Имам рутер од Т Хоум и сакам некако да го поврзам телевизорот со компјутерот а да не е со HDMI кабел(многу е скапо)
Скапо е затоа што немам HDMI на компјутерот имам само DVI излез, а да ги комбинирам така и за 6 метра колку што ми требаат излегува 1300 денари.Затоа прашав како да пренесам слика од PC на телевизорот без HDMIСкапо ти е 200-500 денари за одлична слика и звук?!
И преку рутер не може тоа што сакаш да го направиш.