Фан Клуб: Фиорентина

Член од
23 ноември 2012
Мислења
26
Поени од реакции
19
Абе ајде што се зафркава овој Јоветиќ, дај веќе нека влезе да игра...:mad:
Крајно време е веќе да победиме после 3 лоши утакмици (за лоши ги сметам и двете нерешени)...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
чекај малку, како што разбрав Јоветич повреден а сите вие му се лутите зошто не игра, епа како повреден би играл ? o_O

Член од
14 април 2012
Мислења
32.947
Поени од реакции
67.694
Kaко стоите со повредени играчи, и кој состав одприлика би требало да излезете против Сиена?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Kaко стоите со повредени играчи, и кој состав одприлика би требало да излезете против Сиена?
Неам појма како стоиме со повредиве, ама знам дека во последно време не сме толку лоши. П.С. Јоветиќ би можел да игра против Сиена. Еве и можен состав.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Јоветиќ изјавил дека ако замине од Фиорентина би сакал да остане во Италија.

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
zasto samo ne go ostea Toni da go sutira penalot,. da napravese het-trik ama ajde, odlicno izigravme, jovetic ne e vlezen u forma ama ke se vrati,

Sega bar nekoi od utakcmicive da zavrsat vo nasa korist.

Narednoto kolo imame teska utakmica, igrame na gosit so palermo, ne se nesto jaki sezonava ama koga igraat doma opasni se.

Член од
23 ноември 2012
Мислења
26
Поени од реакции
19
Oдлични бевме, многу сум задоволна :)
Само така нека продолжат :) Forza Viola :love:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
Вака така ќе се пласирате во ЛШ на крајот. А само плачите слаби вакви такви :coffee:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
лежерна победа... е тоа ми се свиѓа :icon_mrgr:
и аман веќе еднаш да научат да погодат гол од пенал,аман.... најлесно треба да е !!!
а и резултатите ни беа во корист, така добро се скотвивме :D

само малце сум загрижен за шпиц шо ќе се купува(ако игра вака тони на 35 год и не ни треба :pos:) се изгубија звучните имиња како кардозо,лисандро,хунтелар, само се спомнува од време на време колку да се пише за освалдо... не ме грее работата баш дека се доведе голгетер за 20+ голови.... ама ај нека е затишје пред бура :pipi:
--- надополнето: 18 декември 2012 во 11:21 ---
http://www.firenzeviola.it/?action=read&idnotizia=126031
по по по... еве сега читам, ама не ми се верува дека би дошол најдобриот стрелец во италија последните 3-4 години.....

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
по по по... еве сега читам, ама не ми се верува дека би дошол најдобриот стрелец во италија последните 3-4 години.....
Za Di natale edno 5 sezoni se zbori deka ke dojde i nisto, mene ne mi e verno, ama ako dojde e dobredojden, mada mu odminuvaat godinite i nema uste mn da igra na vrvno nivo, sepak odlicen igrac i ibi bil odlicno zasiluvanje za fiorenitna.

Druga rabota e sto napoli e kaznet so -2 boda i sega padna na 5 mesto, Fiorentina e sega 4 so 2 boda zaostanuvanje zad inter koj e vtor, ke bide interesna sezonava.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Добредојден е секој во Фиорентина. Но не верувам дека Ди Натале ќе дојде.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
opasna Ofanziva na pocetokot 15 minuti samo napad! bravo..Ocekuvam gol prvo poluvrem,e.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 19:34 ---
steta sto dadovme samo 1 gol mozese udinese da prima i poveke.. naredna 1/4 finale so Roma..!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
И уште една победа, одлично се подобруваме во последно време.
Сега со Рома нема да биде многу тешко, но сепак ќе треба да не се опуштаме многу.
Јоветиќ се гледа дека не е тој истиот, ама ќе се врати во форма :icon_mrgr:
За Валеро конечно имам позитивно мислење, одигра одлично денеска, можеби најдобро изигран натпревар за Фиорентина :icon_mrgr:
Денеска фалеше Савиќ, иначе детево играчиште ќе биде :cuc:
И Куадрадо одигра добро, одзеде неколку топки и имаше неколку добри додавања
И голманот Нето сврши денеска „некоја„ работа, имаше неколку интервенции и најважно е тоа што не прима гол.
Савиќ пред Томовиќ во составот, незнам по која логика го стави Томовиќ кога на располаѓање имам играч како Савиќ, ама ни Томовиќ не беше лош, одигра солидно.
И Аквилани и Пасквал одиграа добро.
И за крај, FORZA VIOLA!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom