Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се плаче жими мајкааааа

Реал за 6000 , со 2000 уплата . Во 89 еееееејјјјјј
Витезе за 2000 со 200 уплата . Во 92 еееееејјјј

Не се заебавам стварно солзи ми идат , ќе си умрам

Малерот продолжува ...
Само Ваљадолид да даде гол со 1500 уплата за 4000
Лелелж каква нервоза има у мене

Селта-Бетис 2+ ја чекав,за 600 денари во 90та статива погоди сам 1 на 0 голманот го помина.

Селта-Бетис 2+ ја чекав,за 600 денари во 90та статива погоди сам 1 на 0 голманот го помина.

Ова ми е многу познато, уште Реал-Атлетико кога го чекав, за 1&3+, Роналдо погоди статива и пречка, на резултат од 2-0, чекав добивка околу 10 000 денари.
Истото и со Лацио-Интер, Гуарин 2 пати мислам дека беше кога погоди статива.

Тоа се тие милиметри кои спортската среќа ги познава, некој се радува што топката не удрила малку повнатре и да се одбие во гол, а некој гризе нокти.
Све можеш да земеш во предвид кога играш спортска, само не и таа пуста спортска среќа.

Сан Антонио,најебаниот тим од цела ебана НБА...
Па пичка ви матер ваша ѓупска ,неспособни едни,кретени,дегенереци.....
Ги играм да не примат над 106 коша и со Оклахома и со Денвер...тие кретените примаат повеќе..:facepalm:(прашање кој е кандидат за титула овде)?:mad:
Се да ви ебам...изгледа одбрана за вас е равенка со илјада непознати.....кретени едни неспособни.....
3500 денари ми земаат за само еден ден.....Никогаш титула да не видите се да ви ебам....

Лацио :mad:
Па поарно да испадневте од купот, кој куро ми дадовте гол 95та минута, па шо е најболно дури и тепаја на пенали :facepalm:

Quevlly да ви ебам сестрата... зошто ја свртивте утакмицата 2-1 за да ми дајте лажна надеж и во 98 да примите гол.. .смрдловци едни :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom