Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ако има место - да. Мислам дека доста души се пријавија дека ќе идат, но не верувам дека ќе има место за сите. Глупо ќе биде да се тискаат луѓето (а додади тоа дека има некој како мене меѓу гужвата и коа ќе настане параноја од епски пропорции...).
Абе ако им е толку страв, еве ја ќе стојам пред тебе и нема да има проблеми :)

Да прашам јас нешто. Дали оваа наша штована форумџика ќе присуствува на предновогодишната собиранка ? Онака да ја частам еден мерси бомбон . :D

554498_374747015882046_655967_n.jpg

Пф, место, таман работа да нема.И онака пола и више души лани беа надвор(пушачите) па собиранката повеќе беше outdoor; пред кафич:icon_lol:
Да дојдеш!:X3:

Абе доста долг период се заебавам со здравјето и по не знам кој пат ме фати настинка, и тек сега се опоравувам како што треба, ако дремам надвор како што е времево сега, ќе се разболам пак. Да не е тоа, и јас ќе седам надвор, и така повеќето се пушачи што ги познавам па надвор сме биле често. Не за друго, пиво надвор не се пие :D. Но ајде, ќе гледам да дојдам.

Speaking of beer, на еден форумџија му должам кригла пиво зошто загубив во еден облог :D. Да видиме дали ја следи темава и да се повика на гага пиво за вечерта :vozbud:.
--- надополнето: 17 декември 2012 во 23:58 ---
Значи вака,гледам има доста хомофоби,па решив бизнис да правам,комшијата иноваторот на тапиве ми вети процент за секоја тапа продадена.(Детални информации за процентот не давам).
Едно парче е 10 денари,а за 2 купени следува 3та гратис.
Еве како изгледаат.
edenpluseden.jpg

Заинтересирани примам понуди само во ПП.

:)

:pos::pos::pos:

Do they come in pink? :icon_mrgr:

Тоа е само на лагер Шкорпионе,нема друго за жал.
Што прашуваш ти,не ти требаат тапи тебе за на собиранка.

:pos:

Ако де, и јас да бидам безбеден, може некој ќе проба нешто. Не сум единствен геј на кајгана :).
--- надополнето: 18 декември 2012 во 00:11 ---
Значи ја и AlternativeF, ќе бидеме на врата, од што се плашите, само спремајте си ситно оти немаме да ви вратиме.

Двете најоткачени женски како обезбедување пред врата ... ?

facebook-like-300x100.jpg

Ако де, и јас да бидам безбеден, може некој ќе проба нешто. Не сум единствен геј на кајгана :).

Се додека не си како оној г-дин Бобо или како се викаше, добар си. :))))

:pipi:, Баш сме најтаман за таму, ја ќе смирувам, Алтернатиф ќе дава прва помош, ем влезници, ехеее пуна капа :icon_lol:

:pipi:, Баш сме најтаман за таму, ја ќе смирувам, Алтернатиф ќе дава прва помош, ем влезници, ехеее пуна капа :icon_lol:

А тие што нема да можете да ги смирите? :D. За секој случај да го земам ли Бане за миротворец? Како ќе играат сите пиперевка не се свесни.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 01:26 ---
Ме интересира дали некој пар (машко и женско) би успеал караоке верзија на песнава да направи:

Consider it a challenge :D.

Пуштаат ли под 18 или да дојдам со плус 17 души ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom