kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
ми се допаѓаат БОРОВИНКИТЕ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ако им е толку страв, еве ја ќе стојам пред тебе и нема да има проблемиПа ако има место - да. Мислам дека доста души се пријавија дека ќе идат, но не верувам дека ќе има место за сите. Глупо ќе биде да се тискаат луѓето (а додади тоа дека има некој како мене меѓу гужвата и коа ќе настане параноја од епски пропорции...).
Пф, место, таман работа да нема.И онака пола и више души лани беа надвор(пушачите) па собиранката повеќе беше outdoor; пред кафич
Да дојдеш!![]()
Значи вака,гледам има доста хомофоби,па решив бизнис да правам,комшијата иноваторот на тапиве ми вети процент за секоја тапа продадена.(Детални информации за процентот не давам).
Едно парче е 10 денари,а за 2 купени следува 3та гратис.
Еве како изгледаат.
![]()
Заинтересирани примам понуди само во ПП.
![]()
Тоа е само на лагер Шкорпионе,нема друго за жал.Do they come in pink?![]()
Абе ако им е толку страв, еве ја ќе стојам пред тебе и нема да има проблеми![]()
Тоа е само на лагер Шкорпионе,нема друго за жал.
Што прашуваш ти,не ти требаат тапи тебе за на собиранка.
![]()
Значи ја и AlternativeF, ќе бидеме на врата, од што се плашите, само спремајте си ситно оти немаме да ви вратиме.
Се додека не си како оној г-дин Бобо или како се викаше, добар си.Ако де, и јас да бидам безбеден, може некој ќе проба нешто. Не сум единствен геј на кајгана.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 00:11 ---
Двете најоткачени женски како обезбедување пред врата ... ?
![]()
Се додека не си како оној г-дин Бобо или како се викаше, добар си.)))
Ако де, и јас да бидам безбеден, може некој ќе проба нешто. Не сум единствен геј на кајгана.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 00:11 ---
Двете најоткачени женски како обезбедување пред врата ... ?
![]()
, Баш сме најтаман за таму, ја ќе смирувам, Алтернатиф ќе дава прва помош, ем влезници, ехеее пуна капа
![]()
Спремај се уште од сега, а ночас далео си далеко сиии ....Ако дојдам, и ако испијам некоја повеќе може и дует да правиме![]()