Vilanova: "I understand this isn't an easy moment for Villa. I've talked with David. But we have many good players, I have to decide."Ne e fer ova so Villa...Da ni bese i toj vo startnite 11 sezonava ke ni bese perfektna......
Може ли од 15Ami sega Ziko ?????
Kako i da e,cestito pobeda......NEKA KLAJT NEKOJ OD TIE 12-13 MINUTNI VIDEA OKKKKKKK
Ова е многу точно... во поглед на тоа што се случуваше минатата сезона и како игра Барселона сега... истата филозофија, истите играчи но сепак толку различно и ефикасно. Прочитајте го целиот текст овдеLast season, you could give Guardiola’s Barça the ball, like a plaything with which to amuse a child. They would pass it around, make wondrous things with it, but you would mostly be okay as long as you retained your shape and didn’t do anything silly. Give Vilanova’s Barça the ball, and it will kill you, because it is impatient. It shoots from distance, it rushes the box, it eschews the magic of tika-taka
Go najdov istovo pred pola sat,sepak fala mnogu da si zdrav i zivМоже ли од 15
2010/2011 според мене..тогаш не му дозволуваа на противникот центарот да го помини не пак гол да постигни..сега примаат голови како на мајтап без разлика дали Меси напред ќе постигне 2 или 3 гола..тогаш Виља и Педро беа разиграни максимално и перфектно вклопени во системот..сега и двата се многу неконстантни..ама формата и класата на Меси ги вади сите и затоа не се познава многу на другите играчиdali spored vas momentalno ova e najdobrata igra so ja prikazvit Barca poslednive god, ako ne koja bese najdobra 2008/2009 2010/2011 ili zasega sezonava?
За Барселона најдобро ќе е да се воведат правила со кои тимот ќе биде 14 играчи. Освен Виља, и Тијаго и Сонг би играле во прв тим во 90 отсто од клубовите. Во Барса греат клупаVilanova: "Villa starting on bench? It wasn't easy to pick a starting line-up. I thought David could help us in the second half, and he did"
Најспектакуларен, директен фудбал беше 2008/2009. Иниеста, Меси, Ето и Анри разнесоа се пред себе таа година.dali spored vas momentalno ova e najdobrata igra so ja prikazvit Barca poslednive god, ako ne koja bese najdobra 2008/2009 2010/2011 ili zasega sezonava?