Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Мислам дека е прилично голем хит по радијава. I still have feelings for you babe... Така оди.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Барам една песна, прилично е стара некаде од 2004-2006 година има текст што звучи како да пее љубе љубе љубе љубееј :D ама на англиски :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Пријатели не е песна туку скеч е од К-15 но незнаев каде да прашам.

Значи има дел каде што пеат : Let the sunshine разбираш, Let the sunshine разбираш..... итн.

Незнам дали беше скеч, реклама, но ако може некој да ми помогне, би му бил благодарен.

Член од
26 ноември 2012
Мислења
78
Поени од реакции
196
Пријатели не е песна туку скеч е од К-15 но незнаев каде да прашам.

Значи има дел каде што пеат : Let the sunshine разбираш, Let the sunshine разбираш..... итн.

Незнам дали беше скеч, реклама, но ако може некој да ми помогне, би му бил благодарен.
;)

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Нова песна е по радиава е сеа хит, македонска рок песничка. Дует е мислам. Тој вика: Мене ми треба бас! таа: Тебе не ти треба бас... или така нешто. За која и од кого песница станува збор? :)

Член од
18 февруари 2010
Мислења
96
Поени од реакции
66
Нова песна е по радиава е сеа хит, македонска рок песничка. Дует е мислам. Тој вика: Мене ми треба бас! таа: Тебе не ти треба бас... или така нешто. За која и од кого песница станува збор? :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Која беше песнава? :unsure: Од 5:10 натака

Едит: Си ја најдов (The Fratellis - Chelsea Dagger) :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Барам неколку песни. Не пробувајте да ги најдете по текст на гугл, им посветив саат време денес, без успех.

Првава е моментален хит на Антена 5, женско пее нешто како "bang bang shoot them up...". Типична лефтерна хитовска песна.

Вторава ја имам чуено неколку пати на Life радио, машко ја пее, вака иде: "I don't need/want/... you uh oh oh oh oh oh Yeah yeah that's the truth uh oh oh oh oh oh"

Третава ја пее машко, има идено на Лајф радион, вака иде: "can anybody help me/her can anybody" и после има "daddy loves her".

Четвртава исто така ја пее машко. Многу потсетува на Колдплеј. Значи, иде: "didn't care to say i told you so" или "didn't care to say it's over" или и двете. Иде на Лајф радио.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Барам неколку песни. Не пробувајте да ги најдете по текст на гугл, им посветив саат време денес, без успех.

Првава е моментален хит на Антена 5, женско пее нешто како "bang bang shoot them up...". Типична лефтерна хитовска песна.

Вторава ја имам чуено неколку пати на Life радио, машко ја пее, вака иде: "I don't need/want/... you uh oh oh oh oh oh Yeah yeah that's the truth uh oh oh oh oh oh"

Третава ја пее машко, има идено на Лајф радион, вака иде: "can anybody help me/her can anybody" и после има "daddy loves her".

Четвртава исто така ја пее машко. Многу потсетува на Колдплеј. Значи, иде: "didn't care to say i told you so" или "didn't care to say it's over" или и двете. Иде на Лајф радио.
Барај ја оригиналната или некоја друга верзија. Од Шер мислам беше оригиналот, али ова е песната сто посто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom