Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
коцкарчиња... утре има 4 фаворити во италија... ама сите 4 нема теорија да искочат... пошто прошло коло излегоа... така да мислете му ја... !

Мое мислење е дека ке излезат пак, играат со екипи во многу лоша форма, Фиорентина веќе води 3-0 на на полувреме.

Од Италијанците Рома може да киксне а вчера Интер и Удинезе доволно е 3 во едно коло.

Наполи ќе заебит.
Катаниа 1
Рома 2 & 3+
Милан 1 & 3+
Јуве 1 & 2-3

Со 100ка

Од Италијанците Рома може да киксне а вчера Интер и Удинезе доволно е 3 во едно коло.

Играат во полн состав, а ако им ги погледнеш последните натпревари, даваат по 2-3 гола на било кој противник. Повеќе мислам дека Милан или Наполи би можеле да кикснат.

Норвешка - Црна Гора 1
Милан - Пескара 1
Киево - Рома т22+
Хофенхајм - Дортмунд 2
Милионариос - Индепендиенте 1
Наполи - Болоња 1
Редно е да фатам денес :D

WBA - West Ham -- 3+
Totenham - Swansea -- 3+
Orduspor - Antalya -- 2-3
Parma - Cagliari -- 2-3
Braga - Estoril -- 1
Volendam - Go Ahead Eagles -- GG
Chievo - Roma -- TM2 2+
Vitese - RKC Waalwik -- 3+
Feyenord - Den Haag -- 3+

околу 90 коеф.

Dover - 2
WBA - GG3+
PSG - T1 2+
Valencia - 1
Dortmund - 2
ВБА мислам Х ќе биде, и не ми се верува да има 3 гола...
Еве тикет од мене
Киево Рома Т2 2+
В.Б.А Вест Хем БХ
ПСЖ Лион 1
Валенсија 1
Брага 1
за 150, 1400 прави :)

Сите ја играат Борусија Дортмунд.

кој е тоа сите тука шо пишуваат по 50денари и демек затоа ќе ја местат..не си правите филмчиња како малите деца се вртат милиони оти ние сме ја играле со минимални цифри и немало да испадне :)

Би требало да имаат судиска помош, во вид на искупување за грабежот од прошлото коло, само што, интересно е што домашниот тим редовно постигнува гол кога игра дома.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 14:19 ---
кој е тоа сите тука шо пишуваат по 50денари и демек затоа ќе ја местат..не си правите филмчиња како малите деца се вртат милиони оти ние сме ја играле со минимални цифри и немало да испадне :)

И шалке беше вчера по 50 денари уплата, и Кардиф ... па ги наместија.

Би требало да имаат судиска помош, во вид на искупување за грабежот од прошлото коло, само што, интересно е што домашниот тим редовно постигнува гол кога игра дома.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 14:19 ---

И шалке беше вчера по 50 денари уплата, и Кардиф ... па ги наместија.

па ете играј ти обратко кога е така на двознак и фаќај..

еве што одиграв сега
рома т2
борусија 2и3+
албинолефе 1
валенсија 1
панатенаикос 2
во копачка прават 19,32 коеф на 150 го одиграв
Еве за сите коментари зошто се одлучив
Рома
Chievo will be without DF Frey (9/0) and MFs Luciano (10/1), Vacek (6/0). Roma don't have absentees. Chievo won their last two games away at Cagliari (2-0) and Genoa (4-2), they are also undefeated in 5 consecutive games at home, so the Flying Donkies are flying high indeed. Roma are also in great form and have won their last 5 games (4 in Seria A and 1 in the Cup), the team don't have problems creating chances for goals against any opponent. Totti was rested in the midweek Cup game and will be fresh, he is in really great form at the moment. Having watched Roma's last games I simply can look past them here and I expect a win for them, but like I said Chievo are also on good run and Roma allow at least one goal per game quite easily so I expect Chievo to score.
Борусија
Borussia Dortmund plays away at Hoffenheim and will be hoping to win in order to recover from last game defeat at home to Wolfsburg. Dortmund lost mainly because of referee's mistake,when he gave a red card to Borussia defender. There is a Champions League break now,so last year Bundesliga champions will be fully concetrated on the national league till the winter break. Dortmund is very strong,which we have seen against such opponents as Real Madrid and Man City. I expect them to score a couple of goals against Hoffenheim side,which concedes in most of home games. Odds on away win are low,so i will pick over 2,5 goals. Dortmund have conceded in all of their away games this season except their 2-0 win against Freiburg,which was in October. Hoffenheim is well known for highscoring games,and i can see them finding a net here as well. Pick over 2,5 goals.
Албинолефе
Погоре еден од членовите го имаше постирано како доста сигурен меч. Се надевам дека ќе излезе бидејќи и јас мислам дека Албинолефе мора да тепаат се живо до, крај имаа лош почеток , а во последно време се оправаа. Ако не се лажам се казнети и со (-10поени)
Валенсија
Valencia changeed the coach and won 3 straight games, without conceding a single goal. Interesting is that all the games were away from home - 2 matches against Osasuna ( premiera and copa del rey matches) and away win in France over Lille with 0;1 in CL game. So this is gonna be their coach first game at Mestalla and I expect both coach and players motivated for the win, especially after the bad result in their last home gamd ( 2;5 loss).

Vallecano is one of the weakest sides in Premiera and IMo they are gonna be involved in the relegation battle. They were totally overplayed last round in Premiera from Zaragoza at home with 0;2. Vallecano got one of the weakest defensive lines and playing weak on the road I expect them to concede 2-3 goals tonight
Панатенаикос
Оваа ми е најсумлива утакмица од тие што ги одиграв. Ја одиграв со надеж дека конечно ќе бидат поразени овие Вериа. Три последни му завршија 0-0 и една 1-1. Мислам дека Панатенаикос е доволно квалитетна екипа да ги порази.

Се надевам дека конечно ќе вратиме некој денар викендов. Инаку отидовме јабана :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom