Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Па обично црево за полевање е 30-40 денари метар, тебе со сијалички ти е скапо 43 денари ;)

Ме лажеше еден дека е 20-30 ден.метар,ја врска немам тачно колку е. А ценава си е таман. Само мора на пластичарска да видам и Џамбо.

кај можат вакви ракавици некаде низ Скопје да се најдат, да не знаете? ракавици за вљубени?

lovers-gloves.jpg

Кај можам да најдам кожни ракавици ??? Онлајн да се купат ???

мартинки да не знаете каде има го свртев цел град и нигде неможам да најдам асални мартинки...во конверс има ама некако ми се крш...некое ваше мислење ? :)

мартинки да не знаете каде има го свртев цел град и нигде неможам да најдам асални мартинки...во конверс има ама некако ми се крш...некое ваше мислење ? :)
Мартинки во Инфлуенс во Лептокарија кај металецот,малку се солени цените,имаш мартинки од 4.000,а имаш и марка од 200 евра е сега не знам финансиски како стоиш.

Во секој случај отиди си и провери.

:)

Мартинки во Инфлуенс во Лептокарија кај металецот,малку се солени цените,имаш мартинки од 4.000,а имаш и марка од 200 евра е сега не знам финансиски како стоиш.

Во секој случај отиди си и провери.

:)
ок братко фала мн инче финансиски слабо се стои средношколски -.- :D знаеш како викаат паре нису проблем паре нема :D

Некоја кафана во Скопје каде што во недела има живо музиче?
два златника, кај кузман студентскиот башка во недела има попуст на менито

Sent from my iPad3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom