Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја метал, рок продавница? :) роденден му е на еден братучед па сакам да му земам нешто :)

Некоја метал, рок продавница? :) роденден му е на еден братучед па сакам да му земам нешто :)
Лептокарија, накај партизанска гледа, само не сум минал таму доолго време и незнам дали уште постои, не беше нешо ефтино.

Се убив од барање по интернет и не најдов. Да не знае некој каде да ја симнам/купам/гледам театарската представа - “Умри Машки“? Ја имав на времето снимано на една ВХС касета од А1, ама отиде јабана. Секоја помош е добредојдена!

дали некој знае во Охрид или Струга каде продаваат Salomon патики и кондури, во продавницата во Охрид што ги продаваа повеќе ги немаат.

Слично нешто на елеков? И колку пари е од прилика.

men-suit-top-v-neck-slim-fit-luxury-business-dress-vest-0781.jpg

Каде можам да најдам цевчиња за сок прозирни што не се превиткуваат со поголем дијаметар од овие обичниве, некаде
7 мм дијаметар( обичните се со 5 мм дијаметар). Најдов во џамбо во Битола какви што ми требаат само црни, но ми требаат прозирни.
Значи не вакви
1000-Flexible-drinking-straws-5-mm-24-cm-clear-Stripes-16703_b_0.JPG

туку вакви
Gerbera%20Tubes%20-%20Clear.jpg

Златно Славејче 2002 ВИДЕО настапите ми требаат ...ако ја има некоја касетата и не го мрзи да ја аплоудне на јутуб - ќе го частам пијачка !!!!!! НАЈИТНО !!!

Као се викаше туристичката агенција шо е карши Зегин на Ленинова?

Дечки ми треба помош на мене околу едни чизми.Дали знаете каде можам да најдам ГриСпорт во скопје? Баш би ми помогнале ако можете :vozbud:

Можи не е за тука ама ајде, нема каде...
Колку вредат кожни нараквици, внатре имаат волна, не се од тие дебелите ???

Сијалички во црево ми треба,т.е. новогодишни..оние како црево де. Кај може да се купат и колку би коштало метар од прилика,некој ако купувал да ми каже..ми треба едно 100 метри.

Сијалички во црево ми треба,т.е. новогодишни..оние како црево де. Кај може да се купат и колку би коштало метар од прилика,некој ако купувал да ми каже..ми треба едно 100 метри.
Во Mr.Bricolage има светлечко црево 10 метри = 429 денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom