Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јас чекам ГГ на Гронинген - ВВВ таа 0-0 :facepalm:

Некои типови за утре дечки?

Independente-Nacional 1-2 mi ja kazaja sega ja uplativ na 20 e padnat koef

Утре колку ќе биди играна Шалке тоа чудо нешто..па и 18 и 30 часот игра идеално за да ја наместат да сибат веко..јас ќе ја избегнам вие како сакате

штета што сум пичка на векот и не одам синглд а си јаизиграм туку само на зборој сум јак
--- надополнето: 15 декември 2012 во 21:39 ---
Незнам кој спомна за Шалке дека е сумљив од 18 што игра, и дека треба да се избегне тај тип, ама устата да му се позлате на членот!
закаснав за утакмиците од 16 па си викам ај Шалке 2-2 3+ ја ставив на 1000че
па више чим вакви изненадни пари се најдоа ги ставив на Васланд - Кортрјик 1-1 3+ па шта буде нека буде :)

пс. ако си од ск. кажвај друже пиФо можам у секое време да те частам... па дури и 2 :D

јас сине јас:D..не барам пиво барам утакмица да ми кажиш некоја сигурна да можам да ќарам и јас нешто бидејќи немам фатено времиња:D

Малер сум најголем на форумов кога од Француска лига од 5 утакмици 4 влагаат гг3+ а јас ја имам таа што не влезе . Па да ти ебам таја Бастиа не можевте 1 гол да дајте.

Севиља ја иам ГГ3+, со ваква игра на Малага нема никогаш да искочи :/

abe 2+ neka ja dade sevilja dosta e... spijat...kaj se zaebav u picku mater

Севиља имаше доста шанси. Ама Малага се тапа ептен и само се бранат :(
Гледам на www.bet365.com има статистика и дава се што е како е.
Али ако не падни прво пп барем еден гол може да се сликам за 3+

Немора да значи. Еден брз гол у второ и ќе се отвори натпреврот. Посебно ако Малага некако даде прва гол.

Иначе врзана ми е со Бенфика х-1 и сеа за сеа Бенфика ја фаќам :(

Што мислите за ливчево за утре?
Хофенхајм-Борусија ГГ&3+
Тотенхем-Свонси ГГ&3+
ПСЖ-Лион ГГ&3+
ВБА-Вестхем 0-2

Лацио ГГ ја имам. Утакмицата е :гомце:

За 14 000, демек ке се вадев за Викендов, Монтпеље 1, Шалке GG и Лацио-Интер GG, човече 2-3 пати Интер погодија статива. Кога не ти е дадено да земеш пара, не ти е дадено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom