Не.
па, не беше онака како што го замислувавНе.
Ај бе кажи "утисци" како помина??![]()
Кај го вадеше умникот?па, не беше онака како што го замислувавМи туриjа анестезиjа со едно иглиште и до коска ми го збрцаа. После ми отрпна левата половина од лицето и се фатиjа за работа. Али македонска работа, им фалеше некоjа алатка па наместо за 20 мин. ми го извадиjа за 60 мин. Ми го сошиjа некако, хирургот само нешто пцуеше и ги колнеше конците, многу биле неквалитетни, од коа завршивме бев отечен, ми ставиjа инекциjа дексазон за против оток, ми рекоа тураj мраз и не jади топло. Еве 3 дена поминаа, подобар сум само што денес малце ми е отечен долниот дел од вратот, бев вчера на контрола и докторот ми рече дека нема компликации, солидно заздравува местото. Проблем ми е само тоа што не можам да jадам ко човек
![]()
На орална хирургиjа (клиничкиот центар). Долниот левКај го вадеше умникот?
И ме интересира дали вадеше горен или долен?
Во среда ќе можеш да си ја видиш дупката чим е доленНа орална хирургиjа (клиничкиот центар). Долниот левПосле Нова Година ќе го вадам и десниот.
Анестезијата ти издржа до крај на операција?На орална хирургиjа (клиничкиот центар). Долниот левПосле Нова Година ќе го вадам и десниот.
Анестезиjата ми траеше добри 3-4 саати после операциjата (значи севкупно 5 саати трае). Требаше доктор Едвард Jанев ама ме оперираше еден проќелав доктор, не му го знам името.Анестезијата ти издржа до крај на операција?
Кој/а доктор/ка ја праеше операцијата?
Извини шо волку те распрашувам ама и ја треба умници со операција да вадам, ама се одлагам....па сакам после нова година да идам![]()
Др. Оливер Филиповски ако идеш на клиникаАнестезијата ти издржа до крај на операција?
Кој/а доктор/ка ја праеше операцијата?
Извини шо волку те распрашувам ама и ја треба умници со операција да вадам, ама се одлагам....па сакам после нова година да идам![]()
Љупчо, еден така во години?Анестезиjата ми траеше добри 3-4 саати после операциjата (значи севкупно 5 саати трае). Требаше доктор Едвард Jанев ама ме оперираше еден проќелав доктор, не му го знам името.
Последно вадев заб кај др. Жаки исто на клиника. Ама господ у бели гаќи го видов. 45 минути ми вадеа заб, анестезијата не ми издржа....се осеќав ко без анестезија да ми вадат забДр. Оливер Филиповски ако идеш на клиника)))))
Епа овој Оливер им е шеф на сала и ако му донесат фушерај тој што му донел ризикува бокс да јадеПоследно вадев заб кај др. Жаки исто на клиника. Ама господ у бели гаќи го видов. 45 минути ми вадеа заб, анестезијата не ми издржа....се осеќав ко без анестезија да ми вадат забМи рече докторката дека анестезијата и не им е баш погодена, ама дека они не се криви шо таа им ја донеле (пошо победиле на тендер
) Жената си е супер и за време на вадење заб беше одлична. Само шо мораше да ми ги сече корените, а ја се тоа го осеќав
И сеа уплав од вадење заб иам, ама морам да се престрашам
![]()