Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А јас и Beric бевме во единицата за брзи интервнеции лавови 2001. Таму убиваме , колевме учки и од таму се знаме.:)
memes-net-noob-is-such-a-troll.jpg

Вака правевте или се разбуди од филмот економичару и про десничару:vozbud: ? Малку шала не е на одмет:D

memes-net-noob-is-such-a-troll.jpg

Вака правевте или се разбуди од филмот економичару и про десничару:vozbud: ? Малку шала не е на одмет:D
Не откако ни потпишаа капитулација Трајко Бранко и осталаа предавничка тајфа. Ни пуштија наши џандари да не расформираат нас лавовите ама глеј ние фраери двајца а овие 200 души не гледаат како телиња:D:cool:А во тоа време некој црнец имал љубовна авантура со мајка ти додека мажот и бил на фронт 2001 и се роди ти ,право македонче ама со црна кожа што си убаво искочен на аватарот ,убав на мајка тој:DМалку шала не е на одмет:D
%7BF193C978-C344-4055-B2D2-15B31765F548%7D_Lavovi-2.jpg

Не откако ни потпишаа капитулација Трајко Бранко и осталаа предавничка тајфа. Ни пуштија наши џандари да не расформираат нас лавовите ама глеј ние фраери двајца а овие 200 души не гледаат како телиња:D:cool:А во тоа време некој црнец имал љубовна авантура со мајка ти додека мажот и бил на фронт 2001 и се роди ти ,право македонче ама со црна кожа што си убаво искочен на аватарот ,убав на мајка тој:DМалку шала не е на одмет:D
Тој малку што се гледа со грбот свртен сум јас.

:)

Дај кажи ми како стана од "bad guy" во лав па економичар,и сега трол?Што апчиња пиеш ?
Internet-tough-guy-troll.jpeg

Лесно е ова време да си бидеш специјалец,алфа,полковник,економичар итн.
А татко ти ја пазел мајкати додека ти си правел рататата или и тој бил семоќниот Џо?:cautious:

Дај кажи ми како стана од "bad guy" во лав па економичар,и сега трол?Што апчиња пиеш ?

Опасен си со ова паметниов-хумор,само пази еј,од курназ и покурназ има.

;)

Ок лаву, свртен со грбот.:cuc:
Еј,па очекував по-остар одговор од тебе,толку ли беше паметниот-хумор во тебе?

Иди на 9gag побарај малку,се гледа дека целата инспирација од таму ја црпиш.

Само да не одам оф-топик не вреди со "паметни" како тебе да се расправам.

;)
--- надополнето: 14 декември 2012 во 03:08 ---
Лион фала што ме пријави пред три недели,ми лупнаа бан.
Морав захвалност да искажам,а и тебе на душичето убаво да ти дојде малце.

:)

А татко ти ја пазел мајкати додека ти си правел рататата или и тој бил семоќниот Џо?:cautious:
А како само невино го заврши првиот одговор врз мој пост врз реплика на коментар кој немаше никаква врска со тебе малку шала не е на одмет:D И сега се потпали тинејџерот како мајмун:pos: Тинејџер уште црнец уште IQ под 100. И одма стана мадафакар:D

А како само невино го заврши првиот одговор врз мој пост врз реплика на коментар кој немаше никаква врска со тебе малку шала не е на одмет:D И сега се потпали тинејџерот како мајмун:pos: Тинејџер уште црнец уште IQ под 100. И одма стана мадафакар:D
Абе инцесту бе.Упс се извинувам лаву,тигриште,волк и пол ќе ми покажеш колку IQ имаш или и ти да не си свртен со грбот па неможеш да напишеш ?:oops:
Малку шала не е на одмет.:вонзем:

Стереотипи за албанците?

Вака незнам колкав си,кој си , што си.. Ама очигледно ти од компјутер се немаш мрднато.. Ова што ние го збориме против вас не се муабети.. Ова се случува секој ден.. Неможеш да викаш да се отстранат такви работи од општеството кога 90% албанци ги прават проблемите.. Значи сите треба да ве отстраниме !

како да се пристапи како граѓанин бе човече.. се качуваме сите во автобус тој после 12... плаќаш културно карта. влегуваат 5ца Албанци го гледаат возачот и контролорот и му викаат не ти плаќам ми можеш нешто ? И си продолжуваат.. Истите не им прават ништо знаеш зошто?

Пошто одма ќе почнете да галамите.. тортура.. Вака ни правеа онака ни правеа ајде на протест.. Затоа ќе те замолам зборот цивилизација да не го спомнуваш кај вашиот народ.. Пошто можам милион случки да ти опишам што се случуваат секојдневно ! Не зборам 1 тоа да го прави.. 2ца,20 души,50 нека бидат.. Зборам генерално.. Сегде како е..
--- надополнето: 14 декември 2012 во 00:54 ---

Бато пола од случаите не се пријавуваат .. Такада и тоа што се гледа на вести е малку.. Колку пати и јас сум бил вмешан во такви скапани работи никаде не било објавено.. На крајот пак тие се дискриминираните..

Абе затоа реков дека е тешко да се крши стереотип,......

Ако неколку селјаци прават проблеми, не значи дека има национална стратегија за не знам што.......и да ги осудувате сите албанци за тоа.........
Еве јас кажувам дека немаме корист од никакво тепање............
Апсолутно сите албанци да претепале некој албанец, пак е нелогично да се осудат како група, туку треба да се осудат како индивидуи.......

По неколку пати велам дека треба да се санксионираат сторителите............

Абе затоа реков дека е тешко да се крши стереотип,......

Ако неколку селјаци прават проблеми, не значи дека има национална стратегија за не знам што.......и да ги осудувате сите албанци за тоа.........
Еве јас кажувам дека немаме корист од никакво тепање............
Апсолутно сите албанци да претепале некој албанец, пак е нелогично да се осудат како група, туку треба да се осудат како индивидуи.......

По неколку пати велам дека треба да се санксионираат сторителите............

Ама дали ти читаш воопшто што пишувам јас? Доколку се гледа од таа точка тогаш 90 % од албанците прават проблеми.. Зошто бе немаме вакви тензии со србите,власите,циганите,турците..

Нас ни текнало и ајде против вас.. Гледај ја малку реалната слика.. Гледај само каква тортура се прави.. еве да се качи македонец во 67 и културно нека застане позади да стои абе ако не му направат нешто еве на..

..
Апсолутно имам право да ги ставам во ист кош тепачите, убијците, силувачите... со оние кои ги бранат.

Сеа нека ви текне зашто и како Албанец го симна албансково знаме у Тетово...

Како иначе форумскиве хипокрити Албанци ќе викаат: моравме да истепаме деца, да силуваме жени и да кршиме цркви, пошто ете, каурите види у Тетово што направија...
Па Дардан по обичај, ќе ни објасни, како со симињање на знамето, сме ја поттикнале спиралата на насилство и Албанците немаа друго што да прават, освен да истепаат едно пеесет каурчиња за една недела, да силуваат и напаѓаат каурки и да прават све тоа што ни го прават овие денови.

Вие неалбанци, не сфаќате уште што е работата.
Не сте ја чуле приказната за јагнето и волкот на потокот.

„ДЕЧКО, ДОЈДИ МАЛКУ..."

Скопјанец претепан без причина
Текст: Макфакс
Црна Хроника | 14 декември 2012

nepoznati-lica-pretepale-skopjanec-113994.jpg
Група непознати лица, го нападнале и претепале 21 годишниот скопјанец М.Ј. информираат од полицијата.
Инцидентот се случил вчера околу 18:50 часот на булеварот „Александар Македонски", кога скопјанецот бил нападнат со клоци и тупаници во пределот на главата и телото и му биле нанесени видливи повреди.
Се преземаат мерки за откривање на сторителите и расчистување на случајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom