Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
Бог,Постои ли некој што те разбира лесно?
ааа ќе заборавев.....и Тесла
Бог,Постои ли некој што те разбира лесно?
ТОј што те разбира не е Бог, пријателе.Бог,
а ќе заборавев.....и Тесла
ТОј што те разбира не е Бог, пријателе.
Сатаната е.
Интелигентен си брат...ме откри.Ѓурџо и наркоман бил ја мирисал тревата дур расте.
![]()
Таков на светов бел нема Џурџо,не сум само јас.Интелигентен си брат...ме откри.
Јас додадов...за кој разбира. Очигледно дека не спаѓаш во тие
Исус, Буда, Мохамед, Зарасутра, Патанјали, Кришнамурти, Ошо,...сите овие ме разбираат....+ТеслаПостои ли некој што те разбира лесно?
Тие можат секого да разберат, ама друга ти е тебе маката, ти не си ги разбрал нив.Исус, Буда, Мохамед, Зарасутра, Патанјали, Кришнамурти, Ошо,...сите овие ме разбираат....+Тесла
Кажи брат......избери си кој сакаш од овие и јавно те повикувам на дискусија..ако требе и тема ќе отвориме за кој сакаш.Тие можат секого да разберат, ама друга ти е тебе маката, ти не си ги разбрал нив.![]()
Имаше шанса на темата за Тесла, но не одговори ниедно конкретно прашање.Кажи брат......избери си кој сакаш од овие и јавно те повикувам на дискусија..ако требе и тема ќе отвориме за кој сакаш.
Па нели се чукаше по гради дека читаш...или само гуглаш?
Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)Имаше шанса на темата за Тесла, но не одговори ниедно конкретно прашање.
Немој за Исус, леба ти. Жално е да го споменуваш во иста реченица со останатата багра - педофил, лузер, асексуалец пијаница.
Гуглањето ти е тебе најомилена спортска дисциплина. А со недоучени немам предизвик да дискутирам. Оди научи бар нешто за религија до кец да стигнеш, сега засега имаш 0 (нула, zero, null)Кажи брат......избери си кој сакаш од овие и јавно те повикувам на дискусија..ако требе и тема ќе отвориме за кој сакаш.
Па нели се чукаше по гради дека читаш...или само гуглаш?
О недоучен еден, видов колку знаеш, појма немаш од ништо. Седни научи, кога ќе научиш бар нешто, кога сакаш и каде сакаш, ама ќе си плукнеш 5000 денари за дневница, без пари не те учам.Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)
Ај види сега како Ateist ќе си подвитка опашката....исто како и Хептаграм XI...кога ќе ги предизвикам на јавна дискусија., гитла.
Гуглањето ти е тебе најомилена спортска дисциплина. А со недоучени немам предизвик да дискутирам. Оди научи бар нешто за религија до кец да стигнеш, сега засега имаш 0 (нула, zero, null)
Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)
Ај види сега како Ateist ќе си подвитка опашката....исто како и Хептаграм XI...кога ќе ги предизвикам на јавна дискусија., гитла.
Ја имаше таа дискусија на темата за еден од твоит еомилени ликови Тесла.Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)
Ај види сега како Ateist ќе си подвитка опашката....исто како и Хептаграм XI...кога ќе ги предизвиукан на јавна дискусија., гитла.
Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)
О недоучен еден, видов колку знаеш, појма немаш од ништо. Седни научи, кога ќе научиш бар нешто, кога сакаш и каде сакаш, ама ќе си плукнеш 5000 денари за дневница, без пари не те учам.