Верувате ли во Господ? Дали постои?

Veruvam Li Jas Vo Gospod ???

• Вкупно гласачи
    995

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Исус, Буда, Мохамед, Зарасутра, Патанјали, Кришнамурти, Ошо,...сите овие ме разбираат....+Тесла
Тие можат секого да разберат, ама друга ти е тебе маката, ти не си ги разбрал нив. :tapp:

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Тие можат секого да разберат, ама друга ти е тебе маката, ти не си ги разбрал нив. :tapp:
Кажи брат......избери си кој сакаш од овие и јавно те повикувам на дискусија..ако требе и тема ќе отвориме за кој сакаш.
Па нели се чукаше по гради дека читаш...или само гуглаш?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Кажи брат......избери си кој сакаш од овие и јавно те повикувам на дискусија..ако требе и тема ќе отвориме за кој сакаш.
Имаше шанса на темата за Тесла, но не одговори ниедно конкретно прашање.

Немој за Исус, леба ти. Жално е да го споменуваш во иста реченица со останатата багра - педофил, лузер, асексуалец пијаница.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Да, верувам, таа сила во која верувам е Господ, така ја сфаќам вербата. Да се почитува ближниот, да не се прави зло - тоа се работите во кои верувам, тоа е Господ во кој верувам.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Имаше шанса на темата за Тесла, но не одговори ниедно конкретно прашање.

Немој за Исус, леба ти. Жално е да го споменуваш во иста реченица со останатата багра - педофил, лузер, асексуалец пијаница.
Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)
Ај види сега како Ateist ќе си подвитка опашката....исто како и Хептаграм XI...кога ќе ги предизвикам на јавна дискусија., гитла.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Гуглањето ти е тебе најомилена спортска дисциплина. А со недоучени немам предизвик да дискутирам. Оди научи бар нешто за религија до кец да стигнеш, сега засега имаш 0 (нула, zero, null)
Гледај брат...ми се смееше дека сум прокоцкал 16г од мојот живот(тоа според тебе , нели)
Ај види сега како Ateist ќе си подвитка опашката....исто како и Хептаграм XI...кога ќе ги предизвикам на јавна дискусија., гитла.
О недоучен еден, видов колку знаеш, појма немаш од ништо. Седни научи, кога ќе научиш бар нешто, кога сакаш и каде сакаш, ама ќе си плукнеш 5000 денари за дневница, без пари не те учам.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Гуглањето ти е тебе најомилена спортска дисциплина. А со недоучени немам предизвик да дискутирам. Оди научи бар нешто за религија до кец да стигнеш, сега засега имаш 0 (нула, zero, null)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ај види сега како Ateist ќе си подвитка опашката....исто како и Хептаграм XI...кога ќе ги предизвиукан на јавна дискусија., гитла.
Ја имаше таа дискусија на темата за еден од твоит еомилени ликови Тесла.

Врати се, одговори на тоа што ти е поставено, и ќе видиш до кај си.

За Исус, немам желба да говорам со тебе.

А другото ти реков багра е, дно дна.

Ако Атеист и Хепта имаат желба да ти укажат за баграва, тоа е нивна одлука.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
О недоучен еден, видов колку знаеш, појма немаш од ништо. Седни научи, кога ќе научиш бар нешто, кога сакаш и каде сакаш, ама ќе си плукнеш 5000 денари за дневница, без пари не те учам.

Kajgana Shop

На врв Bottom