Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
![]()
--- надополнето: 8 декември 2012 во 00:50 ---
Кинезите и Индијците се за греои ..............
![]()
Море ќути, Боље сме и од Русите и од Амерканците

И блазе си им на Суданциве, машала машала ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
хахахахаха! Абе ќути тамо!Кај мал кур, кај глуп па и неписмен.
Од каде сега подлактицата 25 сантиметри ? дури и јас со мојата висина подлактицата ми е некаде околу 65 сантимери,не пак некој повисок, разбирам јас дека тебе можеби те звучи невњеројатн невозможно исто како постоењето на бог, но не го преувеличувај толку многу 25 не е ништо посебно дури ни половина подлактица,еден триаголник лењир мери до 30 сантими.
Те сваќам зошто ти изгледаат неверојатни и зошто си лут и фрустриран,но за тоа не сум јас виновен,за тоа жалби и поплки кај татко ти и дедо ти, овде НЕ !
![]()
![]()
Греота казахстанциве немаат куриња.
Не само они, него и Саудиска Арабија изгледа претерале со сунетот![]()
Тебе гарант метрото ти е со фабричка грешка.Рекламирај го.Кај мал кур, кај глуп па и неписмен.
Од каде сега подлактицата 25 сантиметри ? дури и јас со мојата висина подлактицата ми е некаде околу 65 сантимери,не пак некој повисок, разбирам јас дека тебе можеби те звучи невњеројатн невозможно исто како постоењето на бог, но не го преувеличувај толку многу 25 не е ништо посебно дури ни половина подлактица,еден триаголник лењир мери до 30 сантими.
Те сваќам зошто ти изгледаат неверојатни и зошто си лут и фрустриран,но за тоа не сум јас виновен,за тоа жалби и поплки кај татко ти и дедо ти, овде НЕ !
Go Green!![]()
![]()
Многу битен детал кој ќе не остави во мисла цела вечер.Сабајле 6.30ч кога мочав а вецето камен ладно, ми се вцрвени ко луто пиперче и не беше поголем од 5 см .......![]()
Pics or it didn't happen.Сабајле 6.30ч кога мочав а вецето камен ладно, ми се вцрвени ко луто пиперче и не беше поголем од 5 см .......![]()
Pics or it didn't happen.
Коа веќе сите почнаа да ставаат слики.