Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

• Креатор на темата Креатор на темата ~BaruM~BaRum~
  • Време на започнување Време на започнување
WorldPenisSize_by_onionSlayer_on_TargetMap.jpg

--- надополнето: 8 декември 2012 во 00:50 ---
Кинезите и Индијците се за греои .............. :place:
:pos:

Море ќути, Боље сме и од Русите и од Амерканците :D

И блазе си им на Суданциве, машала машала .. :P

Кај мал кур, кај глуп па и неписмен.
Од каде сега подлактицата 25 сантиметри ? дури и јас со мојата висина подлактицата ми е некаде околу 65 сантимери,не пак некој повисок, разбирам јас дека тебе можеби те звучи невњеројатн невозможно исто како постоењето на бог, но не го преувеличувај толку многу 25 не е ништо посебно дури ни половина подлактица,еден триаголник лењир мери до 30 сантими.
Те сваќам зошто ти изгледаат неверојатни и зошто си лут и фрустриран,но за тоа не сум јас виновен,за тоа жалби и поплки кај татко ти и дедо ти, овде НЕ !
хахахахаха! Абе ќути тамо! :D

Не само они, него и Саудиска Арабија изгледа претерале со сунетот :D

Па и Мадагаскар. Ама ако им е на нив, никад не можам да ги убијам на Pandemic II.

Кај мал кур, кај глуп па и неписмен.
Од каде сега подлактицата 25 сантиметри ? дури и јас со мојата висина подлактицата ми е некаде околу 65 сантимери,не пак некој повисок, разбирам јас дека тебе можеби те звучи невњеројатн невозможно исто како постоењето на бог, но не го преувеличувај толку многу 25 не е ништо посебно дури ни половина подлактица,еден триаголник лењир мери до 30 сантими.
Те сваќам зошто ти изгледаат неверојатни и зошто си лут и фрустриран,но за тоа не сум јас виновен,за тоа жалби и поплки кај татко ти и дедо ти, овде НЕ !
Тебе гарант метрото ти е со фабричка грешка.Рекламирај го.

WorldPenisSize_by_onionSlayer_on_TargetMap.jpg

--- надополнето: 8 декември 2012 во 00:50 ---
Кинезите и Индијците се за греои .............. :place:
:pos:
Go Green!:D

Дефинитивно мапава му дава друго значење на слоганов.

Сабајле 6.30ч кога мочав а вецето камен ладно, ми се вцрвени ко луто пиперче и не беше поголем од 5 см ....... :X3:

Сабајле 6.30ч кога мочав а вецето камен ладно, ми се вцрвени ко луто пиперче и не беше поголем од 5 см ....... :X3:
Многу битен детал кој ќе не остави во мисла цела вечер.

Pics or it didn't happen.
Коа веќе сите почнаа да ставаат слики.

Pics or it didn't happen.
Коа веќе сите почнаа да ставаат слики.

Никој нема ставено слика од својот пенис на темава ......... така да нема ниту јас да направам такво нешто ....... :LOL:
А според должината на пенисите на темава имаме и црнци ............ а и Кинези ............ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom