- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.773
- Поени од реакции
- 9.896
Змиско.. Незнам дали нема јунак,или будала .CiTro... откако го покажа своето змиско тело, не се најде јунак да ти се придружи на темава
Змиско.. Незнам дали нема јунак,или будала .CiTro... откако го покажа своето змиско тело, не се најде јунак да ти се придружи на темава
Ајде сега во новогодишно издање како за мене љубавиЗмиско.. Незнам дали нема јунак,или будала .
Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..Ајде сега во новогодишно издање како за мене љубави
Кој бе мило ти ја наполни главата вака, ова маживе се многу лоши значи. И шо ако стави слика да те видиме да не сопре светот, глупости. Оти нив не им држи гас да се сликаат тебе ти се истуриле.Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Тамам ми беше готова фотосесијата, ама штом е ваква работата, не ја ставам.... А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Ние летоска ќе стаиме, по бикини, стрпете се малуТамам ми беше готова фотосесијата, ама штом е ваква работата, не ја ставам.
Јаз'к жени. Арам да ви е.
Awwwкога сме веќе кај празниците....
греота е да остани не виден...
Абе ''коцкаст''...ти си ова?
што ти е гајле за другите-Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Веќе се стемништо ти е гајле за другите-
еве јас ради солидарност- ќе стаам една вечерва- не за друго де туку да си го изрекламирам телефонот