Секси мажи во долна облека

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ајде сега во новогодишно издање како за мене љубави :love:
Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Кој бе мило ти ја наполни главата вака, ова маживе се многу лоши значи. И шо ако стави слика да те видиме да не сопре светот, глупости. Оти нив не им држи гас да се сликаат тебе ти се истуриле.
Жени не ставаат слики, друг код сме ние.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
... А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Тамам ми беше готова фотосесијата, ама штом е ваква работата, не ја ставам.
Јаз'к жени. Арам да ви е.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.839
Поени од реакции
20.315
Тамам ми беше готова фотосесијата, ама штом е ваква работата, не ја ставам.
Јаз'к жени. Арам да ви е.
Ние летоска ќе стаиме, по бикини, стрпете се малу;)

Член од
11 септември 2010
Мислења
8
Поени од реакции
26

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
што ти е гајле за другите-
еве јас ради солидарност- ќе стаам една вечерва- не за друго де туку да си го изрекламирам телефонот;):pos:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
што ти е гајле за другите-
еве јас ради солидарност- ќе стаам една вечерва- не за друго де туку да си го изрекламирам телефонот;):pos:
Веќе се стемни :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom