Секси мажи во долна облека

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
:(јас мислев од тебе па да ја надгледувам темата :(
од мене хмм ти даде некој авторско право да имаш мои слики :P
Е, воајериште едно, цццц....место да дојдеш на собиранка ко секој нормален човек па уживо да видиш дека сум поубава од било која слика, ти тука на фотки ќе ми се манијачиш;)
Ти ми даде авторско право сношти, не се сеќаваш? Ме молеше фотосесија да ти правам:D ама без гајле, не ги клавам фотките тука;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Е, воајериште едно, цццц....место да дојдеш на собиранка ко секој нормален човек па уживо да видиш дека сум поубава од било која слика, ти тука на фотки ќе ми се манијачиш;)
Ти ми даде авторско право сношти, не се сеќаваш? Ме молеше фотосесија да ти правам:D ама без гајле, не ги клавам фотките тука;)
Мислев плејбој ова она за у гаража ваму таму да се најде :P не ме пуштаа од дома за собиранката иначе сум нормален и неам сомнежи во тоа шо го кажа :DАј да не ви ја расипувам хармонијата на темава плакнете очи :P

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Олимпија, честито, темава според бројот на одговори води пред машкине теми од типот Цицки за медал;)(y)

Него, може ли некој да ми каже како се аплоадираат фајлови од PC, не ми оди преку она "внеси/измени слика"? Имам за темава фотки, ај се надевам нема срце да ве стрефи:D
datoteka.jpg
И стискаш на целосна слика, пошо на мала слика нема да се долови сексапилот :icon_lol:
--- надополнето: 4 декември 2012 во 23:16 ---
Дур да прикачи Plavooka слики, да не забораиме дека празници се ближат :icon_lol:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.673
Поени од реакции
35.352
CiTro... откако го покажа своето змиско тело, не се најде јунак да ти се придружи на темава :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom