Секси мажи во долна облека

:(јас мислев од тебе па да ја надгледувам темата :(
од мене хмм ти даде некој авторско право да имаш мои слики :P

Е, воајериште едно, цццц....место да дојдеш на собиранка ко секој нормален човек па уживо да видиш дека сум поубава од било која слика, ти тука на фотки ќе ми се манијачиш;)
Ти ми даде авторско право сношти, не се сеќаваш? Ме молеше фотосесија да ти правам:D ама без гајле, не ги клавам фотките тука;)

Е, воајериште едно, цццц....место да дојдеш на собиранка ко секој нормален човек па уживо да видиш дека сум поубава од било која слика, ти тука на фотки ќе ми се манијачиш;)
Ти ми даде авторско право сношти, не се сеќаваш? Ме молеше фотосесија да ти правам:D ама без гајле, не ги клавам фотките тука;)
Мислев плејбој ова она за у гаража ваму таму да се најде :P не ме пуштаа од дома за собиранката иначе сум нормален и неам сомнежи во тоа шо го кажа :DАј да не ви ја расипувам хармонијата на темава плакнете очи :P

Олимпија, честито, темава според бројот на одговори води пред машкине теми од типот Цицки за медал;)(y)

Него, може ли некој да ми каже како се аплоадираат фајлови од PC, не ми оди преку она "внеси/измени слика"? Имам за темава фотки, ај се надевам нема срце да ве стрефи:D
datoteka.jpg
И стискаш на целосна слика, пошо на мала слика нема да се долови сексапилот :icon_lol:
--- надополнето: 4 декември 2012 во 23:16 ---
Дур да прикачи Plavooka слики, да не забораиме дека празници се ближат :icon_lol:

sexy-santa.jpg

sexy-and-muscled-santa-claus-thumb12179520.jpg

sexy+santas.jpg

christmas-hot-santa-claus-sexy-Favim.com-259029.jpg

Harijs-Broza-Hot-Santa-Claus-Burbujas-De-Deseo-02.jpg

Christmas83.jpg

CiTro... откако го покажа своето змиско тело, не се најде јунак да ти се придружи на темава :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom