Секси мажи во долна облека

Ајде сега во новогодишно издање како за мене љубави :love:

Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..

Не ставам веќе на темава слики,ја сакав да направам некоја еволуција,а еволуирав у будала..само ја да се сликам по гаќи,добро и уште еден наседна.. А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Кој бе мило ти ја наполни главата вака, ова маживе се многу лоши значи. И шо ако стави слика да те видиме да не сопре светот, глупости. Оти нив не им држи гас да се сликаат тебе ти се истуриле.
Жени не ставаат слики, друг код сме ние.

... А ни една женска нејќе да стави барем 1/3-на од прслукот..епа неќе да може даме и госпоѓе..
Тамам ми беше готова фотосесијата, ама штом е ваква работата, не ја ставам.
Јаз'к жени. Арам да ви е.

Тамам ми беше готова фотосесијата, ама штом е ваква работата, не ја ставам.
Јаз'к жени. Арам да ви е.

Ние летоска ќе стаиме, по бикини, стрпете се малу;)

кога сме веќе кај празниците....

william-levy-jpg.54256

греота е да остани не виден...:love:
Awww :vozbud:

што ти е гајле за другите-
еве јас ради солидарност- ќе стаам една вечерва- не за друго де туку да си го изрекламирам телефонот;):pos:

што ти е гајле за другите-
еве јас ради солидарност- ќе стаам една вечерва- не за друго де туку да си го изрекламирам телефонот;):pos:
Веќе се стемни :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom