Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брате помагај избишан е тој фајл ако имаш валиден дај наамо xDТребаше да изработам проектна задача за лектирава на училиште. Тука е во кратки црти раскажана цела лектира, ете и линк доколку на некој му треба нека си го симне фајлот
Код:http://www.mediafire.com/?242igp7mdemgbk3
Биди жив и здрав уште 1000 години.Фала ти многу!Еве нов линк кој не е мртов![]()
Де прати ми шо симнаБиди жив и здрав уште 1000 години.Фала ти многу!![]()
Тие работи во пп...ако објавам овде текстот, ќе копира и некој од соучениците твоиДе прати ми шо симнаКај мене несака да се симне
![]()
Не се грижи,утре правиме писменаТие работи во пп...ако објавам овде текстот, ќе копира и некој од соучениците твои![]()
Јас веќе направивdali nekoj ja ima procitano i mozhe da mi dade opis za likovite bidejki utre pravam pismena?
Fala odnapred..![]()
Хаха поентата на книгата не е тоа.. треба да ја читаш со голема концентрација и да ги сватиш хуманистичките елементи во истата, дека се истакнуваат пороците на човекот.. сега сум ја подзаборавил книгава зашто ја работев лани,во прва годинаМислам што е поентата? Да ја имав кожата би ја посакал првата желба кожата да се зголеми дупло. Втора желба да направам копии од кожата со истите својсва и ќе си ги копирам така колку сакам....![]()