Ултралуксузен комплекс се гради на Водно (галерија)

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Под падините на водно во склоп на ресортот „ Панорама“ во тек е изградба на ултраексклузивен комплекс каков што досега не сме навикнати да гледаме. Позади овој проект стои фирмата Гема Инженеринг ДОО кои имаат цел да ги спојат луксузот, конфорот и прекрасниот поглед на градот.
Инспирацијата за овој проект е пронајдена во идејата за рамнотежа меѓу различните аспекти на животот и филозофијата како идеална комбинација помеѓу прекрасните потези, материјали и агли на фасадата во идеална рамнотежа и хармонија, а во исто време провокативна максимална возбуда и индивидуалност на искуствата.
Непотребни ќе бидат сите дополнителни зборови кажани за ова прекрасно издание на врвот на Скопје. Погледнете ја галеријата во продожение и уверете се.
21025_3_1350724997_8079image3.jpg

21025_4_1350724997_6708image4.jpg

21025_5_1350724997_1449image5.jpg

21025_6_1350724997_3322image6.jpg

21025_1_1350724997_95image1.jpg

21025_2_1350724997_1970image2.jpg

http://www.skopjeinfo.mk/gradot/1513515188/ultraluksuzen-kompleks-se-gradi-na-bodno-galerija

Лион тебе човек да те чита секој ден како објавуваш за инвестициите на владата ќе помисли човек дека во Бенелукс живее. Некогаш кога ми е лошо ќе седнам тебе да те читам и одма ми поминува од што тече мед и млеко од твојата тастатура. :)

Лион тебе човек да те чита секој ден како објавуваш за инвестициите на владата ќе помисли човек дека во Бенелукс живее. Некогаш кога ми е лошо ќе седнам тебе да те читам и одма ми поминува од што тече мед и млеко од твојата тастатура. :)
Секој го гледа тоа што сака да го види, додека сите ја гледаат полошата страна на Македонија јас сакам да ја видам поубавата страна од Македонија:) И зошто мора да мешате влада партии во секоја тема? Уживајте во фоотографиите и погледот. :)

Секој го гледа тоа што сака да го види, додека сите ја гледаат полошата страна на Македонија јас сакам да ја видам поубавата страна од Македонија:) И зошто мора да мешате влада партии во секоја тема? Уживајте во фоотографиите и погледот. :)
Уживаме во сликите, милина се . Од кое списание направивте копи - пејст ? :)

Се додека не се јави лизгање на земјиштето и овој луксузен комплекс не заврши на плоштад Македонија...
Им е гајле, пак ќе биде на ексклузивна локација :D

Само во фотографиите и ќе уживаме,а некој со наши пари ќе ужива и во погледот:)

Само во фотографиите и ќе уживаме,а некој со наши пари ќе ужива и во погледот:)
Мора да е некој што со наши пари ќе ужива во погледот, пример газдата на дискотеката каде што секој петок и сабота пиеш алкохол, сопственикот на продавница за гаџети кај што си купувал hi-tech играчки, некој професор од некој факултет каде што пред тоа си плаќал партиципација., после некој скромен доктор што зема 600 евра плата а купува луксузен стан на Водно..... Инаку ниеден политичар нема да се осмели да купи овдека стан зошто како прво ќе го запалат од неговата партија без разлика на која партија и да е:D

некој скромен доктор што зема 600 евра плата а купува луксузен стан на Водно.....
-_- Можеби и некој скромен полтрон што има 00h:00m:00s работно време, а зама плата како да е 15 часа дневно на работа, од кај знаиш...

Да да како нема да се осмели :icon_lol: Знаеме колку се скромни нашиве политичари...Ништо чудно и некој владика да си купи станче тука.

-_- Можеби и некој скромен полтрон што има 00h:00m:00s работно време, а зама плата како да е 15 часа дневно на работа, од кај знаиш...
А дека некој полтрон ќе заработи 250 000 евра за купи ваков стан мало морген:)
--- надополнето: 12 декември 2012 во 15:32 ---
Да да како нема да се осмели :icon_lol: Знаеме колку се скромни нашиве политичари...Ништо чудно и некој владика да си купи станче тука.
Кој рече дека се скромни попрво би ги оставиле на швајцарски сметки парите отколку да купат нешто во Македонија. Види ги сите поранешни и сегашни премиери ќе видиш дека не живеат од трособен стан повеќе, но тоа не значи дека се скромни......:)

А дека некој полтрон ќе заработи 250 000 евра за купи ваков стан мало морген:)
Кога е можно да земаш плата со 00h:00m:00s месечно работно време, зошто да не и тоа. Ова е македонија, се е можно.
гг стефан ќе си купи едно станче на водно така на погорен кат некој за да биде поблиску до шефот негов. Амин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom