Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е веќе сосема друг фактор на вредност. Играчот неможе да се подобри на тоа рамниште. Едноставно таква му е анатомијата на телото.

Јас зборував за фудбалските квалитети. Пас, дриблинг, ориентација во простор, осет за гол и сл работи.

Ако е веќе толку добар Нани, зошто не му понудуваат поголема плата од 40к? Еве Руни и РвП го бричат Јунајтед секоја недела пола милион фунти...
Друго е проблемот кај Нани, неговиот карактер и честиот пад на формата.

Не знам за вас, ама мислам дека навивачите на Јунајтед се во право во случајот, Нани е баш играч каков немаме, директен не се плаши од дуел, од сите додавачи кај нас нема кој да пробие од страна. Ја би го прифатил одма, не како директна смена со Волкот, повеќе како одолжување на РВП.

Па полош од Жервињо не може да биде нели? Мислам, сите гледате премер лига неколку сезони, не само од оваа, ги памтам јас партиите на Нани претходните години.

Абе..Сериозно не го прифаќате Нани место Волкот ? :pos:
Свесни сте шо споредувате? Најмалку класа е Нани над нашиов.Па овој нашиов не е мрднал.Шо има?Дриблинг?Шут?Единствено шо има е брзина,јебове!: )

Би го примил Нани и те како :)

Абе..Сериозно не го прифаќате Нани место Волкот ? :pos:
Свесни сте шо споредувате? Најмалку класа е Нани над нашиов.Па овој нашиов не е мрднал.Шо има?Дриблинг?Шут?Единствено шо има е брзина,јебове!: )

Би го примил Нани и те како :)

Јас не, ги сметам за најголем ривал на Арсенал, и нивни играч тешко би го сварил!

Незнам што е тоа што сме можеле без поголеми играчи, да освојувавме титули притоа коа си одеа Сеск и Перси да ти држеше вода муабетов ,ама секоја година ни идат првотимци и капитени и одвај се крпиме за ЛШ. Ако ЛШ е нашиот дострел да ти веруваме ама ние мислам дека сме доволно голем тим за да претендираме за титула, а кој сака нека ми каже со секоегодишно продавање на првотимци тоа нема да се оствари така да да не се лажеме...
Не дека ова што го пишуваме ние ќе влијае воопште, ама да си бидеме искрени... впрочем и минатите години со нашиот ваков однос кон играчите и нивните договори видовме до кај стигнавме...

А поарно е да чуваме незадоволни играчи, кои со мозкот ќе бидат во Манчестер Сити или Барселона ?
--- надополнето: 11 декември 2012 во 17:50 ---
Едит: Јас мислам дека Сер Алекс ќе му дај некој играч на Арсен, за тоа што им го дадовме Ван Перси. Дали Нани или Хернандез, не знам.

Јас не, ги сметам за најголем ривал на Арсенал, и нивни играч тешко би го сварил!

:facepalm:
--- надополнето: 11 декември 2012 во 17:52 ---
Едит: Јас мислам дека Сер Алекс ќе му дај некој играч на Арсен, за тоа што им го дадовме Ван Перси. Дали Нани или Хернандез, не знам.

Истово го мислам и ја...Дека има сепак некој таен договор...Ајде за Сити е нешто друго,али давање играч на Јунајтед? Мора да има нешто :)

Најверојтано овој состав ама не го зимај здраво за готово....
Szczesny, Jenkinson, Squillaci, Vermaelen, Meade, Coquelin, Eisfeld, Rosicky, Ramsey, Arshavin, Chamakh
--- надополнето: 11 декември 2012 во 16:52 ---
Одлепија стварно со овој бе
rolleyes1.gif

http://gossip.ladyarse.com/arsenal/2012/12/11/nani-pictured-at-arsenal-training-ground-photo/
Aко е вој состав супер е ,, фала за информацијата..

484297_399363533473761_35021878_n.jpg

Going somewhere? Is this pic of Nani taken at Arsenal's training ground?

The picture, which appears to show the Portuguese greeting Gunners fans, claims to have been taken on Sunday by @TheFootballDad with the tweet:

"Why is Nani at London Colney this morning when the Manchester derby is on…met him there this morning. Erm…I wonder."
--- надополнето: 11 декември 2012 во 17:59 ---

Сега кога ќе се подзамислам малку,ете зошто сме го продале Сонг...За да се ослобиди 17та :pos:

Преку арсенал.цом или тезгаџиски е ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom